Wiecie moze co wpisac w rubryki. Mam 2 pytania- tzn. jedno ale trzeba wypisac 2x po 3 przyklady . A wiec: Wypisz 3 obszary wystepowania, formy terenuj akie tworzy zjawisko subdukcji i zjawisko ryftowe??
_________________ Miłość jest pięknym uczuciem, najpiękniejszym jednak to tęsknota, wypływająca z miłości.
Wysłany: 19-11-2007, 22:32
Poszukaj se w google.
Udzielasz się jeszcze gdzieś poza działem szkoła, gdzie regularnie dzielisz się z nami treścią swoich zadań?
Oblałam się przez Ciebie kawą.
Jestem zła, gdy komuś nie chce się wyszukać informacji w googlach, gdzie wszystko podane jest na tacy.
czy probowałaś w ogóle poradzić sobie sama z tym pytaniem? na wszystko można znaleźć bardzo szybko odpowiedzi w podręczniku albo w internecie, skorzystaj z pomocy google.
_________________ Siostra zbiera aktorów, brat wycina piłkarzy... A ja tylko gołe baby, jesli gdzies zauważę.
Wysłany: 19-11-2007, 22:44
http://pl.wikipedia.org/wiki/Subdukcja
Nie wierzę, że nie ma
I cytacik:
Strefy subdukcji tego typu występują we wschodnim obramowaniu Oceanu Spokojnego, u wybrzeży Ameryki Południowej: Rów Atakamski, Andy.
Sra*** a nie próbowałaś.
Jesteś jakaś upośledzona, że potrafisz zarejestrować się na forum i napisać temat, a nie umiesz wpisać hasła w google?
Podręcznika nie masz?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum