A ja mam tygrysa bengalskiego, no może takiego 30 razy mniejszego tygryska, no dobra z troche innym umaszczeniem , no dobra mam dachowaca. A nazywa się Wojtek
_________________ ~When I no longer know the difference between teare and blood~
oo... jesli sie licza tez zwierzatka jakie mialem:
pies (nawet 2, ale pierwszego nie pamietam, mialem rok)
zolwie morski (strasznie duzo ich bylo, nie jestem w stanie poweidziec ile)
sumy (patrz zolwie)
i waz (zbozowy, nazywal sie Fredzio. zostal oddany spowrotem do sklepu, gdyz trzeba sie bylo wyprowadzic... szkoda kochalem go )
a moj brat ma rybki teraz.... + moj chomik to daje calkiem niezly zwierzyniec
_________________ It’s got to be, easy to see
What everyone takes out of me
Knocking me down, dragging me out
How did you end up in that crowd?
W dzieciństwie miałem masę chomików wraz z ich kochaną mamusią. Niestety wszystkie mi pozdychały i musiałem je pochować w pudełkach po margarynie za pobliską budą. Teraz mam jeszcze jednego chomiczka (ale już nie z rodziny) i dwie rybki.
_________________ Ceń słowa. Każde może być twoim ostatnim.
Aktualnie mam psa Fisiorka a dokładniej Fiona albo Fifi jak kto woli Jest to prawie jamnik Jest słodka i bardzo samodzielna chodziaż ma dopiero 6 miesiecy Lubie ja chociaż często mnie denerwuje ale chyba bym tej wariatki nie oddała
No jeszcze mam kilka rybek ale już mnie mniej fascynują niz kiedyś
ehh miałam jeszcze Patyczaka Kamcia ale niestety zeschnął drugiego póki co niedostałam
_________________ Jestem nowa więc nie krzyczcie
Pozdrófka for all :*
Ja tu w mieszkaniu ni mam zadngo stworzonka.. no poza jakims pajakiem ktory nieswiadomie postanowi sobie zamieszkac miedzy moim jednym sprzataniem a drugim
Strasznie bym chciala miec jakas siersc w domu. Takie mrrruczace cos co to kocha Cie tylko wtedy gdy dajesz mu jesc
Imię: Agnieszka
Wysłany: 06-12-2007, 11:23
harlequin przecież my ta panią dobrze znamy i tego pieska też nam już pokazywała.
Tylko za nic sobie nie umiem przypomnieć nicku, jakiś japońskie brzmienie miał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum