Skoro przeczytałaś książkę i czytałaś w Internecie to więcej Ci nikt nie powie.
tajemnicza17 napisał/a:
fanka Christiane F
Dążysz by być taką samą jak ona?
mnie chodzilo o to by wiedziec cos jeszcze wiecej od osob ktore byly moze w Berlinie....czy doze do tego by byc taka jak Ona ?? to toszke dziwne pytanie....jestem jej fanka i sie nia interesuje a nie biore przyklad ;/
czy doze do tego by byc taka jak Ona ?? to toszke dziwne pytanie....jestem jej fanka i sie nia interesuje a nie biore przyklad ;/
To dobrze. Wiele osób bierze przykład z pewnych swoich idoli, a skoro jesteś fanką to ona jest Twoją idolką.
A swoją drogą ciekawe czy ta Christine jeszcze żyje w rzeczywistości.. Wiesz może?
_________________ Black is like the silence of the body after death, the close of life.
Kandinsky
Skoro przeczytałaś książkę i czytałaś w Internecie to więcej Ci nikt nie powie.
tajemnicza17 napisał/a:
fanka Christiane F
Dążysz by być taką samą jak ona?
mnie chodzilo o to by wiedziec cos jeszcze wiecej od osob ktore byly moze w Berlinie....czy doze do tego by byc taka jak Ona ?? to toszke dziwne pytanie....jestem jej fanka i sie nia interesuje a nie biore przyklad ;/
widze ze moj temat ma wiecej zainteresowanych...ciesze sie bardzo <jupi> Christiane mieszka w Berlinie ze swoim synkiem.....ma teraz 45 lat...Detlef mieszka rowniez w Berlinie ale w innej dzielncicy niz Christiane wraz ze swoja dziewczyna ...jest podobno kierowca autobusu...zucil here a nawet papierosy:)...ma teraz 47 lat...Stella kolezanka Christiane po dluzszym uzaleznieniu alkoholowym umarla w 2000 roku:( Christiane swoj najdluzszy detox miala w czasie kiedy Mama wraz z Klausem wywiezli ja do Babci do Hamburga(wtedy konczy sie ksiazka) ...detox trwal 18 miesiecy...wyszla na dobre z nalogu wtedy kiedy urodzila synka...teraz mieszka sobie wraz ze swoim synkiem w ubogiej dzielnicy i zyje jak normalny czlowiek:):):) ...jest teraz czysta:D....jak chcecie wiej wiedziiec to piszcie:):) pozdrawaim muaa:*:*
[ Dodano: 27-08-2007, 23:29 ]
Ceemka napisał/a:
Ona ma gdzieś juz z 45 lat.
widze ze moj temat ma wiecej zainteresowanych...ciesze sie bardzo <jupi> Christiane mieszka w Berlinie ze swoim synkiem.....ma teraz 45 lat...Detlef mieszka rowniez w Berlinie ale w innej dzielncicy niz Christiane wraz ze swoja dziewczyna ...jest podobno kierowca autobusu...zucil here a nawet papierosy:)...ma teraz 47 lat...Stella kolezanka Christiane po dluzszym uzaleznieniu alkoholowym umarla w 2000 roku:( Christiane swoj najdluzszy detox miala w czasie kiedy Mama wraz z Klausem wywiezli ja do Babci do Hamburga(wtedy konczy sie ksiazka) ...detox trwal 18 miesiecy...wyszla na dobre z nalogu wtedy kiedy urodzila synka...teraz mieszka sobie wraz ze swoim synkiem w ubogiej dzielnicy i zyje jak normalny czlowiek:):):) ...jest teraz czysta:D....jak chcecie wiej wiedziiec to piszcie:):) pozdrawaim muaa:*:*
mi się książka podoba... Moja przyjaciółka czyta ją ciągle po kilka razy jedno i to samo, ale co tu dużo mówić dla mnie to jest tragiczne co jej się przydarzyło i na pewno nie jest moją idolką
Wysłany: 21-11-2007, 21:50
Nie żal mi zupełnie. Nie tylko ona jedna miała trudne dzieciństwo. Nikt nie kazał jej uciekać w narkotyki, sprzedawać się za działkę, to był jej wybór.
Nie pamiętam zbyt dokładnie fabuły książki , ale chyba rodzice niezabardzo się nią zajmowali więc ,,uciekła" do nowego towarzystwa i tam się nauczyła zażywać te narkotyki .
_________________ Miłośc to tylko uczycie przynależności
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum