Ale ktoś inny może mieć lepszy jak sobie zapali trawkę Nie patrz na to tylko z własnej perspektywy, podając argument, że jak tobie to nie jest potrzebne to już nikomu.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
kamasutra napisał/a:
to sobie wypije i tez mam dobry
Ale ktoś inny może mieć lepszy jak sobie zapali trawkę Nie patrz na to tylko z własnej perspektywy, podając argument, że jak tobie to nie jest potrzebne to już nikomu.
ja Cie Alicjo rozumiem ale dla mnie to takie dziwne ;|
nie wiem jakas taka przeciwna jestem chyba jedyna w mojej rodzinie.
mysle ze to dobry wplywa akukaraczy ;DD
wiesz w sumie ja się nie mieszam do tego czy ktoś bierze czy nie ale za legalizacją chyab nigdy nie będe.
_________________ "W świecie zajmujesz tak mało miejsca a we mnie masz całe serce. "
Ostatnio zmieniony przez kamasutra 12-11-2007, 17:08, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
no wiec...
nie biore nic wiec nie jest mi to potrzebne, ale uwazam ze jakby to zalegalizowano, te lekkie oczywiscie
to by sie przydalo...
1. rzad bral by podatki od sprzedazy, bo bylo by to legalne, teraz i tak pol kraju to kupuje, wiec rzad tylko traci xP no moze nie chodzi mi o sam rzad, ale ogolnie bylo by wiecej kasy w skarbie panstwa i jakby zostala <w co watpie> dobrze, madrze wydana to skonczylo by sie to z korzyscia.
2. w holandii zalegalizowano i po paru latach sprzedaz spadla - po prostu nie zakazany owoc nie ciagnie juz tak bardzo...
poprawiłam błędy
MJ
_________________ It’s got to be, easy to see
What everyone takes out of me
Knocking me down, dragging me out
How did you end up in that crowd?
Nie , narkotyki to największe świństwo wyprodukowane na tym świecie . Dużo ludzi przez to umiera bądź leży w szpitalach . Już wole zalegalizowąc płyty pirackie .
_________________ Miłośc to tylko uczycie przynależności
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum