Ja generalnie staram się nie wpie*rzać ze swoimi 5 groszami tam gdzie nie powinnam...i gdybym na przykład wiedziała po rozmowach z osobami, na których szczęściu mi zależy że nie chcieliby tego wiedzieć czy też dowiedzieć się od osób trzecich to bym nie powiedziała...ale chyba nie byłoby mi z tym dobrze...pewnie dlatego że sama nieszczerość w związku uważam za jedną z najgorszych rzeczy
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Dżizas.
Różnie się można przytulać. Inaczej przytulasz koleżankę, a inaczej znajomego, który ci się podoba i chcesz od niego czegoś więcej. Inaczej przytula się osobę, której gratulujemy narodzin dziecka a inaczej jak komuś babcia umarła -.-'
Trudne?
Tak, uważam całowanie za zdradę.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Różnie się można przytulać. Inaczej przytulasz koleżankę, a inaczej znajomego, który ci się podoba i chcesz od niego czegoś więcej. Inaczej przytula się osobę, której gratulujemy narodzin dziecka a inaczej jak komuś babcia umarła -.-'
Trudne?
Za trudne dla mnie, nie jestem tak przeinteligentna jak Ty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum