Więc pytanie brzmi czy macie jakieś sposoby na wypadające włosy i czy przywiązujecie uwagę do tego czy ktoś ma ładne i zadbane włosy??
prostujesz włosy? jeśli tak to na jakis 1-2 musisz przestac bo to osłabia włosy
na pewno kmputer też źle działa na włosy, wiec ogranicz czas pracy przy komputerze
w aptece zpytaj o tabletki na wzmocnienie włosów i o pokrzywę w tabletkach. Dobrze byłoby też gdybyś kupila sobie pokrzywę i zaparzyła ją i moczyła w niej włosy lub płukała jes codziennie
Mam podobny problem do Twojego. O 1,5 miesiąca zażywam tabletki, płukam włosy w pkrzywie i nie prostuję, ograniczam czas przy komputerze.
_________________ Jeszcze raz zabierz mnie do pierwszej łzy...
Może idź to apteki, żeby doradzili Ci, co możesz z tym zrobic. Ja brałam "Merz special" (niewiem, czy dobrze napisałam), efekt taki sobie. Ale może doradzą Ci coś innego.
_________________ Kiedyś ktoś Cię opuści- uświadom to sobie, bądź na to gotowy, mniej boli...
Wysłany: 18-08-2008, 21:21
Są jakieś ampułki w aptekach, popytaj.
Ale najlepiej, zamiast leczyć to na własną rękę, iść z tym do lekarza.
Nigdy nie wiadomo od czego Ci te wlosy wypadają.
ja myłam wlosy przez jakis czas szamponem z rzepy bo strasznie mi wypadaly wlosy,ale dostalam takiego łupieżu po nim i zrezygnowalam z niego.Wydaj mi sie,ze wlosy juz mi tak nie wypadaja podczas ich mycia.
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
dobre to w samku? chyba sa tez tabletki ze skrzypu polnego...
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Racja, ja takie brałam. Włosy wypadły mi masowo w zeszłoroczne wakacje, w wyniku stresów. Bardzo schudłam i od razu pozbyłam się włosów. -.-
Tabletki bardzo mi pomogły, przede wszystkim wzmocniły się włosy i już nie wypadały, a nowe spokojnie rosły.
_________________ Black is like the silence of the body after death, the close of life.
Kandinsky
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum