są znacznie ciekawsze rzeczy do czytania niż moje wypociny ;p
Jednakże są osoby, które akurat CHCĄ przeczytać "te Twoje wypociny". Zresztą, jak wcześniej już mówiłem, to jest forum i tu wymienia się zdania na różne tematy - na tym to polega
paszczak wiem na czym polega forum ;p co niezmienia faktu, e odp. brzmi nie ;p... nie należe do osób, które łatwo i chętnie dzielą się swoimi poglądami, itp ;p
lestat, przekonaj nas do swojego punktu widzenia. My z paszczakiem mamy inne zdanie i z chęcią pokonwersujemy z Tobą na ten jakże fascynujący temat w tą jakże fascynującą niedzielę.
_________________ Król bezgranicznie kochał swą małżonkę, królową, a ona całym sercem kochała jego. Coś takiego musiało skończyć się nieszczęściem.
mi się wydaję,że kobiety są bardziej wstydliwe na taki rodzaj zabawy(nie mówie,że wszytkie). czasami jak laska zobaczy jak jej facet mastrubuje się przy niej, to przechodzi jej przez myśl,że jej facet to niewyżyty zboczenie, lubi jak sie na mniego patrzy i takie tam, a przede wszytkim może poczuć się urażolna, niechciana, bo jej facet woli sobie sam dogodzić
(np,gdy tylko sam facet sie mastrubuje). a po drugie jak ktoś się mastrubuje przez cały czas, to potem trudno jest mu dogodzić.
miyako nigdzie nie napisałem niczego o ranieniu jeśli kogoś rani to, że ktoś sie masturbuje to raczej ma jakies problemy z soba... (aczkolwiek inaczej sprawa ma sie w związkach... wtedy to może być raniące, bo można to odbierać np. na zasadzie: ja mu/jej nie starczam, nie jestem dość dobry/a itp...)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum