oczywiscie ze lubisz, bo sa najlepsze
mala poprawka do mojego poprzedniego postu - nie chicapic tylko oczywiscie chocapic
a co do mleka to roznie... wole z cieplym, ale czesto jem tez z zimnym - jestem za leniwy by wlozyc talerz z mlekiem do microfalowki
_________________ It’s got to be, easy to see
What everyone takes out of me
Knocking me down, dragging me out
How did you end up in that crowd?
Imię: Anna
Wysłany: 12-12-2007, 21:43
A ja kocham wszystkie płatki śniadaniowe i nie ma takich płatków śniadaniowych, które w swojej płatkowej śniadaniowatości by mnie zniechęcały, ależ skąd.
Jestem uzależniona od płatków śniadaniowych.
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
Nie jadam platkow na sniadanie. Sa najmniej pozywnym posilkiem jaki mozna sobie zafundowac o poranku
Ale jesli juz jem platki to albo plain cornflakes, albo jakies w stylu musli ale bez rodzynek
Imię: Albert Fish
Wysłany: 27-07-2008, 00:57
Kiedyś jadałem, ale teraz zaprzestałem ogólnie spożywania śniadań. Prawdę mówiąc, zawsze bardziej smakowały mi płatki bez mleka. Nie raz zamiast "paskudnych rakotwórczych czipsów" sobie kupie jakiegoś czokapika.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum