Pewno, że sama skora i kosci brzydko wygladaja :-x
O tak, zgadzam się. Lekko okrąglutki chłopak jest seksi
trzeba będzie przytyć troszkę ; p zawsze chciałem być troszkę 'cięższy' ale jakos nie potrafie przytyć widocznie : D.. jem, jem i jem.. i nic. za dużo ruchu ; p
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
trzeba będzie przytyć troszkę ; p zawsze chciałem być troszkę 'cięższy' ale jakos nie potrafie przytyć widocznie : D.. jem, jem i jem.. i nic. za dużo ruchu ; p
Zapisz się na siłownie. Z tego co rozumiem jesteś ektomorfikiem więc najlepszym wyborem będzie 1h intensywny trening. Ektomorficy mają to do siebie że przy długim wysiłku, jak to powiedziałeś "dużo ruchu", spalają własne mięśnie. Jedzenie byle czego w kosmicznych ilościach też daje mizerne efekty, gdy ma się przemianę materii jak reaktor jądrowy - przydała by się odpowiednia dieta.
Teraz pytanie: jak bardzo zależy Ci na tym by przytyć - ile możesz poświęcić czasu i wysiłku.
wielu moich kolegów woli gruszbe dziewczyny:P jeden to calkiem zakochany w kelly osbourne:P ma plakaty jej na scianach lol http://pl.youtube.com/watch?v=lBX4hGpF1yE
Imię: Aneta
Wysłany: 21-10-2007, 15:52
ona jest taka korpulentna (nie wiem do końca, co to znaczy, ale moja kumpela tłumaczyła mi, ze taka babka pulchna, ale nie można o niej powiedzieć gruba)
_________________ "A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć".
Za ukochaną, przyszłą ojczyznę.
Nie jest może piękna, ale jest tu dobrze "zrobiona" (w porównaniu z Kelly parę lat temu : http://wiw.org/~jess/wp-uploads/scarykelly.jpg ) i ta pulchność jej pasuje, jest odpowiednio przykryta.
Imię: Aneta
Wysłany: 21-10-2007, 16:16
Jest taki program "Jak się nie ubierac" Tam babki fajnie doradzały jak zatuszowac troszkę się Ale teraz tego nie oglądam, bo aktualnie nie mamy satelity ;(
_________________ "A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć".
Za ukochaną, przyszłą ojczyznę.
Jest taki program "Jak się nie ubierac" Tam babki fajnie doradzały jak zatuszowac troszkę się Ale teraz tego nie oglądam, bo aktualnie nie mamy satelity ;(
Też oglądam ten program jak mam okazję (o ile chodzi nam o ten sam...prowadzą go Trinny i Susanna...chyba tak się pisze ich imiona...ale pewna nie jestem bo piszę teraz na szybko więc może zrobiłam błędy). Fakt dają w nicj cenne rady dotyczące odpowiedniego podkreślenia atutów i zatuszowania/ zminimalizowania wad wyglądu
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum