bisexualizm.....hhmm..... to całkiem fajne jest mi np kobiety sie podobaja ale nie zakochalam sie w zadnej....:P
Bo jeszcze nie poznałaś mnie ;D
P.s. Witam Was miśki po długim okresie nieobecności. Pamiętacie ciotkę Sakurcię? xD
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Biseksualizm nie polega na uprawianiu seksu we troje tylko na tym ze popęd płciowy jest rozproszony i reauje tak samo na osobiki obu płci, nie wyobrażam sobie jak można byc bi, gdyz wszedzie w kazdej chwili mozna by sie podniecić, nie mozna by spokojnie na piwo z kumplami iść ;/.
Jakoś dość dużo czasu z kobietami spędzam i nie zauważyłem problemów z nadpobudliwym wackiem. Mogą sie wypinać, prężyć, wić - wacek jednak wie iż musi czekać na komendę.
Jakoś dość dużo czasu z kobietami spędzam i nie zauważyłem problemów z nadpobudliwym wackiem. Mogą sie wypinać, prężyć, wić - wacek jednak wie iż musi czekać na komendę.
Bardzo trafne spostrzeznie. Co prawda zdarzaja sie tez niespodzianki, ale jakos wierzyc mi sie nie chce, ze czlowiek bedacy bi nagle podnieca sie widzac "kazdego".
A co hetero tez sie podnieca widzac kazdego przedstawiciela plci przeciwnej?
Beeeeez przeady...
Bardzo trafne spostrzeznie. Co prawda zdarzaja sie tez niespodzianki, ale jakos wierzyc mi sie nie chce, ze czlowiek bedacy bi nagle podnieca sie widzac "kazdego".
Popęd seksualny bardzo silnie na nas oddziałowuje i niezaleznie od tego czy mamy docyznienia z jego dysfunkcja cyz nie to i tak zahcowujemy sie inaczej, ty napewno inaczej reagujesz na rózne bodźce od męzczyzn a inaczej od kobiet, inaczej zachowujesz się w towarzystwie jednych jak i drugich, jest to związane ztym ze jedni ciebie pociagaja a inni nie, dlatego bycie Bi musi w jakis sposób utrudniac zycie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum