Otóż pomagamy. To była lekcja nie patrz na komentarze innych bo inni nie zawsze są normalni
A teraz taka mała rada - znajdź qmpla debila, daj qmplowi debilowi na fajki czy co tam qmpel debil chce, powiedz qmplowi debilowi żeby ją zwyzywał, zpacyfikuj qmpla debila przy niej, pobij qmpla debila jeśli sytuacja wymaga i zapytaj sie jej o co qmplowi debilowi chodziło rozpoczynając rozmowę...
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
A teraz taka mała rada - znajdź qmpla debila, daj qmplowi debilowi na fajki czy co tam qmpel de*** chce, powiedz qmplowi debilowi żeby ją zwyzywał, zpacyfikuj qmpla debila przy niej, pobij qmpla debila jeśli sytuacja wymaga i zapytaj sie jej o co qmplowi debilowi chodziło rozpoczynając rozmowę...
A dupa! A jeśli dziewczyna nie znosi przemocy i to qmpla debila wybierze, bo on taki biedny, co?!
A d***! A jeśli dziewczyna nie znosi przemocy i to qmpla debila wybierze, bo on taki biedny, co?!
Dlatego napisałem, że z qmpla debila biednego zrobić tylko gdy zanosi się przez to na sukces. Po trupach do celu i sukces gwarantowany - samolubne ale skuteczne
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Imię: Ania
Wiek: 17 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 1429 Skąd: z nieba.. :)
Wysłany: 26-10-2007, 19:25
Cytat:
Jak zaimponować dziewczynie???
No cóż, możesz zrobić coś takiego że jak jakiś koleś będzie do niej startował a ona nie będzie chciała to możesz ją obronić . Ale nie od razu z pięściami - bo to głupie i cwaniackie- tylko nejpierw coś powiedz spokojnie, że nie chcesz się bić i poproś, żeby się odczepił. W 100% się NIE odczepi, powiem więcej! będzie chciał się bić i będzie już na ciebie nacierał z piąchami...i wtedy mu w pysk lutnij i zablokuj rączki tak w tył mu wygnij (tylko nie połam) i powiedz " a teraz przeproś panią" .
Jak z filmu, nie?
Wiem, wiem ...
jak jej zaimponujesz, to potem już ciągle będziesz musiał udawać... i grać 'cool' chłopa.
ja myślę, że powinieneś po prostu być sobą. jeśli tego nie doceni, to znaczy, że jej nie odpowiadasz, a to będzie oznaczało, że wszelkie kombinacje nic tu nie pomogą.
Po trupach do celu i sukces gwarantowany - samolubne ale skuteczne
Działa ?
Kazdej zaimponujesz w inny sposob.
Sa dziewczyny, ktore zapewne poleca na to mordobicie w ich obronie.
Inne tym zgorszysz, a zaimponujesz pasja, pokazaniem czegos "od siebie". Wystarczy, ze dasz sie zauwazyc.
Mnie osobiscie np. imponuje wytrwalosc. Dluuuga droga do mojego serca, bardzo dluga...
Wysłany: 29-10-2007, 18:25
GEIKO napisał/a:
ak jej zaimponujesz, to potem już ciągle będziesz musiał udawać... i grać 'cool' chłopa.
dlaczego? Twoim zdaniem zeby komus zaimponowac trzeba udawac i byc "cool" chłopem? Nie, wystarczy wykorzystac i sprzedac swoje atuty.
GEIKO napisał/a:
ja myślę, że powinieneś po prostu być sobą.
Co oznacza bycie sobą? Można być sobą na wiele sposobów. "Bądź sobą" i "Jesli tego nie docenia nie jest ciebie warta" to chyba najczesciej powtarzane frazesy które tak naprawdę znaczą wielkie nic.
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum