Po nicku wnioskuję że masz 14 lat. W pierwszej gimnazjum jesteś, nieprawdaż? Ciężka sprawa. Ile ta dziewczyna ma lat, 14? Nie mam pojęcia jak wygląda hierarchia potrzeb tak młodej "kobiety". Mam doświadczenie w trochę innej kategorii wiekowej .
To co mogę na pewno powiedzieć to to że "zaimponowanie" nie jest niczym dobrym. Te słowo nie pasuje tutaj totalnie. Na siłę imponują tylko pozerzy.
Cechami ponadczasowymi są:
Pewność Siebie.
Szacunek do kobiet.
Bądź ciekawy, bądź interesujący a kobiety w Twoim życiu pojawią się same.
Wysłany: 25-10-2007, 17:24
yogi zmień nazwę tematu na bardziej konkretną i napisz więcej informacji nt. celu "imponowania" i "imponowanego" obiektu. Inaczej topic pójdzie do kosza
edit: dzięki
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
Te słowa w takim kontekście tracą sens. On zapewne jest sobą, i to wcale mu nie pomaga. Bo niby kim jest? Gdyby był mną na pewno nie zadawał by takich pytań.
Niektórzy są sobą i kończą jako 50letni prawiczek - a chyba nie tak zamierza skończyć nasz nowy kolega.
Gdyby był mną na pewno nie zadawał by takich pytań.
Skromność
W takim wieku dziewczynki na itemy lecą, może troche wyjątków jest... yogi14-94 za 2-3 lata wejdź na to forum i jak dalej nic nie będziesz w stanie zdziałać to szukaj pomocy. Bo narazie nieliczne grono może ci pomóc (o ile masz 14 lat O_o).
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Wysłany: 25-10-2007, 18:59
Shaezaar napisał/a:
Bo narazie nieliczne grono może ci pomóc (o ile masz 14 lat O_o).
Ja umiem! ja umiem! Jak miałam 14 lat leciałam na harcerzy (konkretnie harcerza) yogi14-94, zostan harcerzem, kazda będzie Twoja
a tak na serio to zaoferuj to co masz w sobie najlepsze. Nie wystarczy byc sobą jak napisała Darn, kazdy jest sobą, tylko niektórzy potrafią się sprzedać, a inni nie. Ty sam powinienes wiedziec w jakich punktach masz przewage nad innymi, (esli jeszcze nie wiesz to jak najszybciej to zmien ) wyeksponuj swoje zalety, zareklamuj się. Nie musisz byc najlepszy, wystarczy ze dasz jej do zrozumienia ze jestes
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
Pisz do niej zabawne karteczki na lekcjach, drukuj jej ściągi, pokaż wieczko od tymbarka z napisem "Podniecasz mnie" :'P
Alicja napisał/a:
I pamiętaj o samochodzie
Tico wystarczy na gimnazjalistki
Source napisał/a:
Nie mam pojęcia jak wygląda hierarchia potrzeb tak młodej "kobiety". Mam doświadczenie w trochę innej kategorii wiekowej .
A jak wg Ciebie wygląda hierarchia potrzeb kobiet o kilka lat starszych ?
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum