Wysłany: 24-07-2005, 23:45 Jaki masz stosunek do NARKOTYKÓW??!!
Mam pytanie do was, ludzi odwiedzających to forum...
Co myślicie o narkotykach?
Czy jesteście za legalizacją marichuany w polsce?
Jeśli tak to dlaczego?
Nie? a z jakiego powodu?
Czy uważacie że lepiej byłoby gdyby na świecie nie było narkotyków?
Zdarzyło się wam kiedyś spróbowac?
Co spróbować?
Nie?! A chciałbyś/chciałabyś?
Macie w swoim otoczeniu osoby zarzywające jakiekolwiek narkotyki?
Są narkomanami?
Odpowiadając na te kilka pytań poznam Twoją opinię...
...to można sie zabijać. Prawidłowe podejście do sprawy. LoL!
Nie żeby popierał narkotyki, legalizacje czy tam h. wie co, ale mam pytanie: ilu z Was tu wcześniej się wypowiadających (krytycznie) pije alkohol, kawe, pali papierosy ? Jesli takowi się znajdą to proponowałbym przemysleć kwestie: "narkotyki zabijają".
Nie żeby popierał narkotyki, legalizacje czy tam h. wie co, ale mam pytanie: ilu z Was tu wcześniej się wypowiadających (krytycznie) pije alkohol, kawe, pali papierosy ? Jesli takowi się znajdą to proponowałbym przemysleć kwestie: "narkotyki zabijają".
Tyle tylko że jeżeli ktoś wejdzie w narkotyki to jest z tego znacznie trudniej wyjść niż z tych uzależnień co tu wymieniłeś.
Tyle tylko że jeżeli ktoś wejdzie w narkotyki to jest z tego znacznie trudniej wyjść niż z tych uzależnień co tu wymieniłeś.
Ja nie chce tutaj poruszać kwestii z czego trudniej wyjść. W moim poście raczej chciałem zwrócić uwage, na fakt, że wielu przeciwników narkomanii to osoby spożywające alkohol, palące papierosy czy też pijące kawe. Dlatego tez dziwie się sytuacji w której osoby w pewien sposób uzależnione plują jadem w tzw. uzywki. To tak jakbym ja pił Pepsi i jednocześnie pouczał kolesia z boku pijącego Coca-Cole, że kofeina szkodzi.
P.S
To jest tzw. nietakt
_________________ Będę grzeczny
Znak zodiaku:
Walker [Usunięty]
Wysłany: 29-07-2005, 13:21
Cytat:
Co myślicie o narkotykach?
To samo co Kriczer a więc:
Cytat:
To gó*no, drogie, niszczy zdrowie, odbiera życie...
Cytat:
Czy jesteście za legalizacją marichuany w polsce?
Stanowczo nie.
Cytat:
Nie? a z jakiego powodu?
Wystarczy że młodzież pali papierosy i wali od nich dymem tytoniowym na cały korytarz szkolny, jescze tego brakowało żeby byli na haju!
Cytat:
Czy uważacie że lepiej byłoby gdyby na świecie nie było narkotyków?
Raczej tak.
Cytat:
Zdarzyło się wam kiedyś spróbowac?
Nigdy
Cytat:
Nie?! A chciałbyś?
Absolutnie NIE!
Cytat:
Macie w swoim otoczeniu osoby zarzywające jakiekolwiek narkotyki?
W moim gronie przyjaciół nikt nie pali i nie ćpa, niektóre osoby w klasie co najwyżej palą papierosy
Cytat:
Są narkomanami?
Tak jeżeli papierosy można uznać za narkotyki.
WaveCeptor napisał/a:
Bardzo dobry argument. Zanim zadasz mi pytanie "Jesteś na nie dla narkotyków, ale czy sam pijesz albo palisz?" odpowiem: Nie piję alkoholu, nie palę, a kofeinę zażywam najwyżej w cukierkach "Kopiko" a i to bardzo rzadko.
Bardzo dobry argument. Zanim zadasz mi pytanie "Jesteś na nie dla narkotyków, ale czy sam pijesz albo palisz?" odpowiem: Nie piję alkoholu, nie palę, a kofeinę zażywam najwyżej w cukierkach "Kopiko" a i to bardzo rzadko.
Sorry, ale ile ty masz lat, żeby chlać, palić papierochy itp. Może jestem niewiele starszy, ale już w życiu się pare razy schlałem i tym samym zniechęciłem do alkocholu.
Bo po co ludzie piją alkochol? Według mnie po to żeby się schlać i mieć fazę.
Ja czasem tylko piwo lub dwa wypije z klegą, a jak palę ganje to głównie po to żeby posłuchać sobie muzy, bo co jest fajnego w tym, że idziesz zaćpany przez miasto, a wszyscy sie na ciebie gapią? Poza tym to tak jakoś inaczej się świat jakoś postrzega i zauważa szczegóły, które normalnie trudno dostrzec.
Należy więc określić po co pije/palę? Żeby się schlać na całego, z nudów, czy może z jakiegoś innego powodu.
ale już w życiu się pare razy schlałem i tym samym zniechęciłem do alkocholu.
Bo po co ludzie piją alkochol? Według mnie po to żeby się schlać i mieć fazę.
No widzisz... alkohol nie jest dla Ciebie, nie potrafisz pić więc nie pij. Wystarczy spojrzeć na Twoje podejście do wyżej wymienionego trunku i wszystko staje się jasne. Po co pijesz... żeby się schlać... jak to dumnie brzmi z ust 16 latka ! - to nie jest tylko o Tobie, większość Twoich równieśników ma podobne podejście. Alkohol jest po to aby się nim delektować, a przy okazji wkraczać w tą waszą "faze"... i jeszcze ten zacny stan na drugi dzień
_________________ Będę grzeczny
Znak zodiaku:
Walker [Usunięty]
Wysłany: 29-07-2005, 19:54
Bocianek napisał/a:
Sorry, ale ile ty masz lat, żeby chlać, palić papierochy itp.
Kiedy ja powiedziałem że kiedykolwiek piłem, paliłem, czy jakieś świństwa zażywalem?
Nigdy nie piłem, nie paliłem itd. Bo mnie do tego nie ciągnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum