Imię: Anna
Wysłany: 01-08-2007, 19:33
madziutka39 napisał/a:
z moim kochaniem
to tak jak ja
razem chodzimy w ładne miejsca, rozmawiamy, gramy w gry no i wiele innych
uwielbiam też towarzystwo mojej najlepszej przyjaciółki. z nią zawsze coś się dzieje
wolny czas najlepiej się spędza z najbliższymi
oczywiście czasami też fajnie jest pobyć w samotności. gdy jestem sama, wtedy piszę na forum (ale to od niedawna), biorę dłuuugie kąpiele albo leżę w cichy albo przy muzyce marząc lub "medytując" (nie myśląc o niczym, wyłączając się )
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
Najchetniej ze swoja paczka, a jak juz z nimi to gdziekolwiek.
Wypad do miasta na jakies "male" zakupy ale wtedy to juz sama ewentualnie z jakas wytrzymala kumpela, bo po sklepach moge chodzic godzinami ( i zdarza sie, ze nic nie kupie )
_________________ Kiedyś ktoś Cię opuści- uświadom to sobie, bądź na to gotowy, mniej boli...
Lubię tańczyć, chodzić do Bazyla, na spaghetii na Stary Rynek, lubię się śmiać i dostawać mega głupawek z koleżankami xD Wieczorem fajnie jest poczytać, obejrzeć jakiś film, rozmyslać. Marzyć. Lubie się zająć też sobą- maseczki, kremiki, ładnie oczy pomalowane, balsamy. Ogólnie to jestem narcyzem wg Mohera ;D Lubię tez spacerować z mężem po Malcie. Uprawiać sport Siłownia, biegi, brzuszki, rolki, pływanie to moje ulubione sporty. Nie ma nic lepszego niż "zmęczeniowy orgazm" po siłowni ;D Oczywiście nie pakuję, tylko biegam na bieżni, rowerek, steper i takie tam Ooo i w wolnych chwilach lubię też się uczyć języków.. najbardziej to anglika i hiszpańskiego, chociaż ostatnio kupiłam sobie taką książeczkę japoński w miesiąć. Kocham języki obce.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
w barze+piwo z przyjaciolmi albo spacery, przy kompie porobic muzyke, pograc w cos, pogrzebac w necie, wieczoram lubie poczytac, jakis film dobry tez nie zaszkodzi, a czasem po prostu siedze/leze i slucham muzyki
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Biorę aparat i wychodzę. Idę przed siebie. Często zapominam, że wyszłam robić zdjęcia. Dużo czytam, uczę się grać na gitarze, słucham muzyki, oglądam filmy, robię ćwiczenia z angielskiego. Ogólnie - relaksuję się
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum