Imię: Jerzy
Wysłany: 16-10-2007, 17:35 Dready
Sorki jak napisałem nie tu gdzie trzeba ale to mi najbardziej pasowało.
Co wy myślicie o dreadach a bardziej o ludziach którzy je mają co myślicie jak taki człowiek przechodzi koło was.Bardzo mi się podobaja i chciałbym je zrobić.
Również nie mam...osoby które mają zadbane dready przyciągają moją uwagę...podoba mi się taki rodzaj fryzury....aczkolwiek jak wszystko nie każdemu pasują...kiedyś sama chciałam mieć ale stwierdziłam, że do mnie takie coś pasować nie będzie
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Dredy okej, sam chciałem kiedys zrobic, ale ściąłem włosy. Teraz myślę, czy nie dokręcić sobie xD
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
wcale nie : P. Wielu osobom kojarzą się z jakimś syfem, a takie się stają, gdy nie są pielęgnowane. Mitem jest też to, że dredów się nie myje ; p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum