Planuję z okazji osiemnastych urodzin zrobić sobie tatuaż na łopatce albo na stopie. Tak, żeby przez ferie mi się zagoiło. Na łopatce będzie to jaszczurka i będzie też zahaczała na ramię, a na stopie jakiś motyw roślinny.
Co do kolczyków też mam plany, jeden bardzo konkretny.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
labanda, to inna sprawa, że jak spuchnie to się inaczej nie da Ale teraz już tak nie lata, nie? ^^
No, spodziewalam się takiego postu. Wiem, że latał tak bo musiał, tylko mi się przypomniało i chciałam napisać Śmiesznie wyglądał. Nawet się w klasie śmialiśmy, że szpanuje, ale to wszystko było sympatyczne.
Mi sie podoba smok na piersi...ale nie taki wieki tylko taki jakby to powiedziec..."chudziutki" no nie wiem jak to okreslic... taki fajny,ze skrzydlami..mm.. taki sobie zrobie..na lopatce mi sie nie podoba,tak samo jak na ramieniu..wydaje mi sie to takie przereklamowane.
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
Na piersi z wiekiem wygląda coraz gorzej. A po urodzeniu dziecka to już w ogóle.
Podobno...
Ale np nie podobaja mi sie tatuaze wyzej tylka... sa przereklamowane i tandetne.Na lydce wygladaja swietnie..W sumie jeszcze zalezy jaki,ale np widzialam chlopaka ktory na lydce mial jaszczurke...:) fajne.
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum