ja widziłam na żeńskim to bylo strasznie doznałam traumy...
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Widziałam na damskim i wyglądało świetnie. Też taki chcę.
o mamusiu.. ;P
a w sumie róbta co chceta jak was to jara
miyako napisał/a:
-.-
no co ;P?
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
miyako napisał/a:
Widziałam na damskim i wyglądało świetnie. Też taki chcę.
o mamusiu.. ;P
a w sumie róbta co chceta jak was to jara
moja kolezanka z klasy ma dwa na karku ; P nawet fajnie to wygląda
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
moja kolezanka z klasy ma dwa na karku ; P nawet fajnie to wygląda
o_O
też mowie zróbmy sobie w sutkach i moze w intymnym miejscy ?
kamasutra napisał/a:
Kark a miejsca intymne to różnica.
no tak ale nawet bym nie pomyśląła że tam można zrobić o_O
miyako napisał/a:
Moja znajoma ma i wygląda to świetnie. Nawet trochę podniecająco.
rozumiem ze na tym karku ;D?
bo się wystraszylam ze jej tam zaglądnełaś ;P:P
jak juz musi mieć facet tego kolczyka to w brwi poprosz ;DD
hmm... tatuaż. Mogłabym mieć. Np. cienkie pnącza wijące się przez całą rękę schodzące do łopatki, a na łopatce kwiat i może nawet jakiegoś kolibra czy coś. Banalne, wiem, ale mi sie podoba. Tj, nie zrobie sobie. Ale mi się podoba.
Widziałaś kiedyś kolczyk w sutku? Wygląda bardzo ładnie i wcale nie trzeba tego pokazywać całemu światu. Jak ktoś sobie robi w języku to lata z wywieszonym jęzorem?
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Imię: Agnieszka
Wysłany: 12-10-2007, 21:46
Mi się strasznie podoba smok na lewym kciuku, na opuszcze, z zawiniętym ogonem idącym pod paznokciem.
I najlepiej jeszcze jakiś malutki, czaszka, albo coś w tym stylu w jakimś niewidocznym dla każdego miejscu, np na mostku między piersiami.
Ten na palcu coraz bardziej sie zastanawiam czy sobie nie zrobić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum