Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Historia niesamowitych wlasciwosci Artura.D
Autor Wiadomość
Iwan 
Dziecko wojny

Imię: Karol
Wysłany: 12-10-2007, 00:50   Historia niesamowitych wlasciwosci Artura.D

Chcialbym podzielic sie z wami pewna historia ( nie jednej milosci co prawda) ale zawsze cos ...
Otoz rzecz dziala sie jeszcze gdy uczeszczalem do Liceum - byl tam pewien Koles niejaki Artur D. w samej szkole w zasadzie koles przechodzil bez odzewu ludzi raczej go unikali nie zamienil z nikim poza pewnymi osobami ktore pierwsze do niego zagadnely slowa ... Ludzie sie goscia bali no a przynajmniej takie sprawiali wrazenie - Pozwole sobie opisac goscia - jakies 170 - 180 cm wzrostu dlugie blond wlosy dosyc charakterystyczny ryj i dluugie paznokcie - taki niby metal - ale teraz co najlepsze ...
Otoz najlepsza jest kampania sercowych podbojow tego pana (oczywiscie poza szkolnych) sam obserwowalem jak pod szkole przychodzily do niego rozne panny i bylo ich w ciagu tych 3 lat naprawde sporo - ale to jeszcze nie gwozdz programu ... do czego dojdziemy zaraz -
otoz koles do nikogo nigdy sam nie zagadywal i raczej nie pdtrzymywal rozmow - z lepiej poinformowanych zrodel wiem ze rowniez w strefie towarzyskiej koles nie ma zbyt ciekawie bo tylko 4 osoby na stalej liscie GG i wogole raczej nie ma stalych znajomych ...

Jednak pewnego dnia - zostalo zaobserwowane cos co wprawilo mnie w kompletne oslupienie zdziwienie i Bog jeden wie co jeszcze - Otoz koles bez slow praktycznie "podbil" dziewczyne - a raczej Ona sama pchala sie w jego objecia -On wlasciwie ja olewal juz od poczatku -Jednak tego samego dnia ktorego sie poznali odbyli stosunek ( to juz jest hallo)
Co najlepsze ta panna do latwych nie nalezala (to jest jeszcze wieksze halllooo)
Co chcialem dodac ze ta panna to nie zadna tam napalona 15 tylko swiadoma 20 letnia studentka ...

Wiec od razu nasuwa sie pytanie JAK on to zrobil ( a powtorzyl ten scenariusz nie raz ) !!
Jak wlasciwie nie mowic tu o leceniu na kase ? a moze to o te wlosy chodzi a moze o jedno i drugie ... W Kazdym razie jakie sa naprawde cudowne wlasciwosci pana D ?
Jak On to robi ?Czary ? Afrodyzjaki ? Hormony? Dolary ?
Pozdrawiam

Znak zodiaku: bliznieta

devir 
Przyjaciel
killed by distortion

Wysłany: 12-10-2007, 02:05   

Moze ma dobra gadke do kobiet, a za meskim towarzystwem nie przepada.

http://www.myspace.com/r3dm0th
  Znak zodiaku: ryby

Iwan 
Dziecko wojny

Wysłany: 12-10-2007, 02:17   

nie nie wlasnie nie.... otoz sa osby ktore widzialy taki proceder na wlasne oczy... dzieje sie to tak siedzi pan D w barze nic go nie obchodzi - nagle podbja do niego jakas panna i stara sie usilnie zainteresowac swoja osoba ...i potem pan D przechodzi juz do czynu podobno niekiedy zajmuje mu pelna znajomosc ok 6 godzin :!!:

Source 
Przyjaciel
Niepoprawny Bajarz

Wysłany: 12-10-2007, 16:33   

Zabawne. Ja naprawdę nic w tym dziwnego nie widzę. To w dzisiejszych czasach trzeba rozmawiać by kogoś poznać? - zaliczyć? Następnym razem wezmę na to poprawkę. Żeby pannę domknąć w łóżku wystarczy 7h - i to nie trzeba być bóg wie kim. Radze zainteresować się mechanizmami które nas przybliżają do tego - social dynamics.

Iwan napisał/a:
dzieje sie to tak siedzi pan D w barze nic go nie obchodzi

Kiedyś do moich przyjaciół w klubie podeszła dziewczyna i powiedziała im tak:
"Przyszliście, rozsiadaliście się jak byście mieli wszystko w dupie, co jest z wami chłopaki. Z Pulp Fiction się urwaliście?" Nie był to w każdym wypadku obraźliwie powiedziane. Zaintrygowana była że w końcu przyszło dwóch fajnych ludzi których interesuje coś więcej niż jej tyłek wijący się na parkiecie. Oni nie robili nic - siedzieli, rozmawiali świetnie się przy tym bawiąc i śmiejąc się tak iż w całym klubie było słychać jaki mają zajeb.sty humor.

Na własnym przykładzie mogę podać iż wystarczy że tylko pojawię się w jakimś miejscu publicznym i już czuje damskie spojrzenia. Tak naprawdę nie robię NIC nadzwyczajnego. Najlepsze jest jednak uczucie gdy wychodzę na parkiet - nie jestem jakimś doskonałym tancerzem, mogę wręcz powiedzieć iż jestem wręcz kiepski w te klocki. Nie mija 5m kiedy już czuje jakiś "niewinny" łokieć czy zalotne spojrzenie.

Ogólnie widzę że masz bardzo negatywne nastawienie do kobiet. Osobiście współczuje że nie potrafisz żyć razem z nimi. Powinieneś cieszyć się że są wśród nas - to największy skarb jaki można znaleźć na świecie.

EDIT

Pozwalam sobie zacytować naszą koleżankę. Jej wypowiedź wyjaśnia idealnie o co chodzi w klockach zwanych uwodzeniem.

Akukaracza napisał/a:
No i co najważniejsze - po prostu samczy styl bycia,którego nie potrafię dokładnie zdefiniować. W końcu to, że facet jest "facetem" imponuje i podoba mi się najbardziej, bo gdyby nim nie był, nie byłby już taki interesujący ;)

Mam dziwne wrażenie że niewielu jej wypowiedź zrozumie i wyciągnie konstruktywne wnioski.
Ostatnio zmieniony przez Source 12-10-2007, 16:37, w całości zmieniany 2 razy  
  Znak zodiaku: baran

Iwan 
Dziecko wojny

Wysłany: 12-10-2007, 17:38   

Source no nie ... nie do konca jest jak mowisz aczkolwiek moze cos tam jest prawdy - Pan D to jest taki koles ktory z nikim nie gada on poprostu jest no i jak widac na wielu przykladach jest baardzo skutecznie

Wyobraz sobie Source ze prowadzono rozne badania juz nad tym fenomenem ktore jednak nie daly spodziwanych rezultatow....
Ostatnio zmieniony przez Iwan 12-10-2007, 17:41, w całości zmieniany 1 raz  

Alearan 
+++++

Imię: Mala Cavilla
Wysłany: 12-10-2007, 17:40   

Niektóre kobiety lubią tajemniczych i cichych facetów.
Widocznie są takie, które nawet bardzo lubią. ^^

dkf 
Administrator

Imię: Agnieszka
Wysłany: 12-10-2007, 17:42   

Po prostu ma coś w sobie co przyciąga kobiety i tyle.

Znak zodiaku: strzelec

kleopatra2 

Imię: Marlena
Wysłany: 12-10-2007, 17:42   

może jego spojrzenie przyciąga te panny :P
Ostatnio zmieniony przez kleopatra2 12-10-2007, 17:43, w całości zmieniany 1 raz  

ania543 
Przyjaciel
na Klasyku gram.. :)

Imię: Ania
Wysłany: 12-10-2007, 17:49   

Fajna historia :D !

Cóż poradzić - kobiety są z natury naiwne :/ .. i.. może niektóre panny to rajcuje jak chłopak jest taki niby niedostępny i taki "męski", jakkolwiek to można interpretować.. Tak myślę.
Ja bym się nie targnęła na takiego gościa za nic, za największe pieniądze świata.. Ja nie lecę na kasę. :)

Zielono mi :D !

GEIKO 

Wysłany: 13-10-2007, 09:12   

fajna historyjka.
a może ten koleś jest istotą pozaziemską? :D
to by wszystko wyjaśniało.

nie powiem, nie powiem...
tajemniczy mężczyźni są ciekawi, ale bez przesady.
jak się słowem nie odzywa to raczej dobrego wrażenia na dziewczynie nie zrobi.
  Znak zodiaku: skorpion

Alicja 
+++++
Dziewczyna Juny

Imię: Alicja
Wysłany: 13-10-2007, 09:26   

Tytuł skojarzył mi się z Popielem :P

Niedostępni są bardziej pociągający ^^.

Znak zodiaku: koziorozec

Żelowa 
tnemarepmet

Imię: Aneta
Wysłany: 13-10-2007, 10:58   

Nasuwa mi sie tylko jedna myśl: Przyjemność zdobywania. Laski to po prostu frapuje.. zdobywac kolesia kawałek po kawałku

Znak zodiaku: wodnik

Aorie 

Wysłany: 14-10-2007, 13:34   

A ja Wam mówię, że chodzi o te paznokcie!
  Znak zodiaku: strzelec

ania543 
Przyjaciel
na Klasyku gram.. :)

Imię: Ania
Wysłany: 14-10-2007, 13:37   

Aorie napisał/a:
A ja Wam mówię, że chodzi o te paznokcie!

A ja Ci mówię że to
Iwan napisał/a:
dlugie blond wlosy
!!! :D

Zielono mi :D !

Schiza009 
Przyjaciel
Maurice

Imię: Johann Gottlieb Goldberg
Wysłany: 14-10-2007, 13:56   

Przypomina mi się coś podobnego.
Chłopak mojej kuzynki pasuje do tego opisu.
Jeszcze jak nie chodzili razem to można go było zobaczyć zawsze samego w szkole, bez towarzystwa.
Długie włosy, zawsze czyms zajęty, jakby tylko sobą.
A powodzenie miał jakos zawsze.

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu