Sprecyzuj trochę pytanie. Domyslam się, iz chodzi o kobiety. Oczywiście, że tak. Nie chodzi mi jednak o nadwage 150 kg ; p. Krągłe kształy są w modzie ; D i osobiście nawet mi się podoba.
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Wysłany: 11-10-2007, 17:33 Re: Czy grubsze moze być piękne?
michaska600 napisał/a:
Czy grubsze moze być piękne? chłopcy wypowiedzcie się
Przykro mi, ale jak dla mnie nigdy (oczywiście nie mówię tu o ważącej powiedzmy 70kg dziewczynie, bo to jeszcze nie tragedia, ale powyżej 100kg owszem).
_________________ Może też rozsądnej panny szukać warto...
Kumple mówią, znajdź niunię z wielką klasą,
Ja mówię znajdę, ale taką z czymś pod czaszką.
Każda doceniając się i dbająca o siebie kobieta jest piękna - z samego faktu że jest kobietą. Jeżeli chodzi o czystą estetyke i upodobania to jednak wolę te szczuplejsze i do póki będe miał do nich dostęp to za posiadaczkami zbędnych kilogramów oglądał się nie będe.
Pie.rdolicie. Grubsze nie jest ładne. Zaokrąglone jest ładne, ale nie grubsze. Wiem to z autopsji, bo kiedyś miałam te kilka (ok.10 kg) za dużo. Mówicie, że każda kobieta bez względu na wagę jest piękna, ale prawda jest taka, że większość nie związałaby sie z kimś grubym. Może bagatelizuję, ale wiem jak to jest być "słodkim grubaskiem", "świnką Piggy" jak kto woli. Wiem tylko, że ćwicząc, można dużo zdziałać. Każdy może to zrobić. Wystarczy chcieć.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Imię: Ania
Wiek: 17 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 1430 Skąd: z nieba.. :)
Wysłany: 11-10-2007, 19:53
Sakura, spokojnie, bez nerwów. Nikt na ciebie nie nakrzyczał ani sponiewierał więc liczymy na Twoją kulturę osobistą w wypowiadaniu się .
Doskonale Cię rozumiem, zważywszy na to że też nie jestem szczupłą dziewczyną.. A co do ćwiczenia to gorąco POOLECAM! Najlepiej biegać, biegać, biegać i jeszcze raz biegać! To relaksuje i stwarza takową kondycję .
Jak to mówi czuly_wojtek z onetu: "pączuszki, ruszcie sie zpżed kąpa" :D:D
Wysłany: 11-10-2007, 19:59
Cytat:
To jest prawda, jednak grubsze powinne jeszcze zadbać o dietę.
to zaprzeczenie jesli kobieta ktora chce byc piekna powinna dbac o diete tzn ze nie powinna byc gruba. Ja zreszta moze nie bede sie wypowiadac bo nigdy nie bylam zwolenniczką grubszych. To nieprawda ze chude dziewczyny musza byc pozbawione cycków i dupy, za to nie straszą wylewając się ze spodni. A co do wypowiedzi Sakury to nie było w niej nic nie kulturaknego poza regulaminowo zagwiazdkowanym słowem "p*erdolicie" tore zreszta zostalo uzyte w dobrym kontekscie.
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
Miśku, nie widziałaś mnie nerwowej Nie licz na moją kulturę osobistą, tylko licz i patrz na siebie.
Bieganie relaksuje? Pierwsze słyszę. Ciężko ruszyć tyłek i biegać bez celu. Proponuję raczej siłownię, gdzie masz narzucone ćwiczenia i musisz je robić, np. zakładasz sobie, ze 10 minut biegasz na bieżni i ni ch.uja biegniesz przez 10 minut choćbyś nie wiem jak zdychał. Lepiej się biega ze słuchawkami na uszach, najlepiej coś szybkiego, proponuję Slayera ;D Tak naprawdę liczy się wytrwałość i samodyscyplina. Kiedyś pisałam, że polecam taniec. Kłamałam. Tańcząc trzeba mieć jakąś sprawność fizyczną i nie ukrywajmy, atrakcyjny wygląd. Każda dziewczyna, kobieta może być piękna, jak będzie potrafiła odkryć w sobie to piękno.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Pie.rdolicie. Grubsze nie jest ładne. Zaokrąglone jest ładne, ale nie grubsze. Wiem to z autopsji, bo kiedyś miałam te kilka (ok.10 kg) za dużo. Mówicie, że każda kobieta bez względu na wagę jest piękna, ale prawda jest taka, że większość nie związałaby sie z kimś grubym. Może bagatelizuję, ale wiem jak to jest być "słodkim grubaskiem", "świnką Piggy" jak kto woli. Wiem tylko, że ćwicząc, można dużo zdziałać. Każdy może to zrobić. Wystarczy chcieć.
musze sie zgodzic z Sakurą
nie wiele osob chce się związac z grubszymi..
chcoiaż..
moja ko. z klasy jest naprawdę dużą dziewczynką ma chlopaka i to bardzoo chudego..
sa szczesliwi
ale to zalezy od osoby..
to samo tyczy się facetów nie lubie grubych ale też nie za chudych proostu normanej postury..
_________________ Pewnej nocy księżyc, widząc jej samotność, zapytał:
- Nie męczy Cię to czekanie?
- Trochę. Ale nie mogę się poddać...
Skąd tyle frustracji? Co ma piękno do związków? Ja piękno rozumiem bardziej w artystyczny i abstrakcyjny sposób. Swoją drogą przecież napisałem jasno i wyraźnie
Source napisał/a:
Jeżeli chodzi o czystą estetyke i upodobania to jednak wolę te szczuplejsze i do póki będe miał do nich dostęp to za posiadaczkami zbędnych kilogramów oglądał się nie będe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum