Mnie także ten zespół nie przypada do gustu. Kolejna 'gwiazdeczka popowa', nie obrazając nikogo ; ). Kazdy słucha tego co mu wpada w ucho, mi osobiście nie podchodzi ta kapela.
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Piosenkę kojarzę, ale słabo. Jednym uchem wpada, drugim wypada - nic ciekawego. Twórczości zespołu nie znam, ale jak widzę nieudany mix Westlife, Jon Bon Jovi i Green Day (krawat ) to mi makaron wraca na talerz.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
'pozera' by z siebie nie robił, bo dobrze wie że grają POP/Rock
a może chciał się sprzedac?
'pozera' by z siebie nie robił, bo dobrze wie że grają POP/Rock
no a jednak zrobil
shifty102 napisał/a:
tak, wiem o tym. czyli jak ja założe krawat, to jestem punkiem? ^^ może on ubrał, bo mu do stroju pasowało i nie wie co to oznacza
krawat jest elementem eleganckich granitorów, zakladajac go do koszulek czy podobnych lamie sie ta regule, pokazujac w ten sposób walke, bunt etc. jak to bylo/jest w punku, chcac nie chcac wokalista zakladajac krawat "zalozyl" ze ma cos wspolnego z punkiem, a to ze jest "muzykiem", ze gra punk, a tak przeciez nie jest
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum