chcialabym zapisac sie na kurs tanca towarzyskiego.
wiec na co czekasz? ; p
Ollcia13 napisał/a:
Lubicie tańczyć?
Kochacie to?
Taniec jest waszą pasją?
Czy może tylko milo jest poskakać na disco?
lubię, choć nie potrafię , miło jest poskakać, w pogo
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Lubię tańczyć, co nie znaczy, że mi to wychodzi Kocham, to za dużo powiedziane.
Ollcia13 napisał/a:
Taniec jest waszą pasją?
Czy może tylko milo jest poskakać na disco?.."
Nie musi to być takie miejsce, jak dyskoteka, bo do tych rzadko zaglądam. Ale jak mam ochotę się trochę powyginać, to zamykam drzwi do pokoju i tańczę po prostu
Jak byłam mała, chodziłam na balet hyh
_________________ Kiedyś ktoś Cię opuści- uświadom to sobie, bądź na to gotowy, mniej boli...
Nawet bardzo lubię tańczyć...do różnej muzyki (różnej nie znaczy każdej)
Ollcia13 napisał/a:
Kochacie to?
Hmm czy kocham? na pewno wyrażam się jakoś poprzez taniec, relaksuje mnie...gdy dłużej nie tańczę odczuwam brak czegoś (podobnie jest ze słuchaniem muzyki...po części się to jakoś u mnie łączy)
Ollcia13 napisał/a:
Taniec jest waszą pasją?
Mogę nazwać to pasją w wymiarze amatorskim...profesjonalnie się tańcem nie zajmuję...aczkolwiek gdybym mogła to z przyjemnością...chciałabym się zapisać na kurs tańca (indyjskiego lub też innego z takich "mniej popularnych"), ale narazie finansowo nie mogę sobie na to pozwolić
Ollcia13 napisał/a:
Czy może tylko milo jest poskakać na disco?
Na dyskoteki raczej nie chodzę...nie zawsze to co ja uważam za taniec pokrywa się z tym co "tańczy się" na dyskotekach...przeważnie tańczę w domu lub na imprezach w kręgu najbliższych znajomych
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Imię: Ania
Wiek: 17 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 1429 Skąd: z nieba.. :)
Wysłany: 12-10-2007, 17:27
Monisia napisał/a:
Taniec to moje hobby, dlatego ogladam taniec z gwiazdami.
Ja tego nie oglądam już. Pierwsza edycja ok, druga już mniej, nie wiem która ta jest ale.. to już czysta KOMERCHA.. , czysta przesłodzona komercja telewizyjna..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum