Patrzyłabym się na niego tak samo, jak on na mnie. A dalej już samo by się wszystko rozkręciło, a jeśli nie, to po prostu byśmy się na siebie gapili dalej i już- kto dłużej wytrzyma.
_________________ Kiedyś ktoś Cię opuści- uświadom to sobie, bądź na to gotowy, mniej boli...
Mój wzrok zawsze przyciąga coś co mi się podoba lub coś co jest dla mnie w jakimś stopniu interesujące (myślę, że ludzie ogólnie dążą do czerpania przyjemności z widoku)...i jeśli ja osobiście się na kogoś patrzę to wyraża to moje zainteresowanie daną osobą...co prawda nie mogę się wypowiedzieć za tego chłopaka, ale bardzo prawdopodobne, że zainteresowałaś go swoją osobą (inna sprawa że nic z tym nie robi no ale to może kwestia czasu)
ja osobiście bardzo lubię nawiązywać z ludźmi kontakt wzrokowy...zastanawia mnie tylko czasem czemu duża ilość osób reaguje na to w dziwaczny sposób
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
chciałam się dowiedzieć, co Wy byście sobie pomyśleli, gdyby to w Was się ktoś ostro wpatrywał.
Ja bym sobie nic specjalnego nie pomyślała (co najwyżej, ze może dziwnie wyglądam - umazana czymś, czy włosy nie tak ) ale wiedząc, że ze mną OK, to po prostu popatrzyłabym i ja na niego. Gdyby sie nie speszyl, nie odwrocil wzroku to najnormalniej usmiechnelabym sie i zajela swoimi sprawami
Ale najczesciej tacy panowie od razu udaja ze patrzyli w inna strone
yyy...
on się patrzy na mnie, a ja na niego, żeby go sprawdzać i się upewnić czy rzeczywiście to we mnie się wpatruje, a nie w moje koleżanki.
śmieszna sprawa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum