Ostatnio coraz mnie się wściekam. Wręcz bardzo mało. Tylko mój brat jest w stanie doprowadzić mnie do takiego stanu, że płacze i wrzeszcze ze złości. Nikt mnie jeszcze nigdy nie zdenerwował tak jak własnie brat, więc ludzie postrzegają mnie za raczej spokojną osobę.
Imię: Aneta
Wysłany: 02-10-2007, 17:25
Jeśli chodzi o agresje fizyczną to jak się wkurzę na kogoś to zwyklę walę go w ramie.. nie żeby jakoś ostro, ale jest to taki "symbol" mojej wściekłości. Szturchnięcie.
_________________ "A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć".
Za ukochaną, przyszłą ojczyznę.
Ja sie wczoraj zdenerwowałerm to wypaliłem 4 pod rząd
hehe spoko ja dzis juz ramke wypalilem, bo matula przyjechala do mnie nagle i wogole a u mnie syf brud i walajace sie butelki w domciu... i zaczela mi wyklad ze sobie w zyciu nie poradze jesli nie naucze sie porzadku
Ja zawsze spokojny człowiek, mam od jakiegoś czasu wielką ochotę zrobić komuś "kuku", mam nadzieję, że mi przejdzie do czasu jak mnie ktoś poważnie zirytuje.
_________________ Może też rozsądnej panny szukać warto...
Kumple mówią, znajdź niunię z wielką klasą,
Ja mówię znajdę, ale taką z czymś pod czaszką.
tak jestem zwłaszcza po alkoholu..
w tym momencie bym komuś przywlaiła..
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
kamasutra napisał/a:
w tym momencie bym komuś przywlaiła..
Ja też. Matce.
ja siostrze
ale oczywiście mi sie dostanie od wszysktich to nie probuje ;/
walne głowa w ściane moze pomoze ;/
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum