Imię: Ewa
Wysłany: 04-10-2007, 18:42
Nie nie nie i jeszcze raz nie. Strasznie mieszacie pojęcia.
Przede wszystkim masturbacja nie polega tylko na podrażnianiu łecztaczki! Baa wręcz przeciwnie, mi łechtaczka sprawia znikomą przyjemność. Największą przyjemność sprawia przednia ścianka pochwy tuż przy ujściu (czyli nie głęboko). Być może mam na myśli punkt G, nie wiem nigdy go nie zlokalizowalam.
Po drugie petting. Są to pieszczoty, dotyk, drażnienie łechtaczki, piersi, pocałunki srutututu, penetracja damskiej pochwy palcami, itp. Petting może doprowadzić do orgazmu. Może różnież nastąpić sex oralny lub analny (żadziej). Nie występuje na pewno 69 ani penetracja penisem pochwy.
Fim1985 napisał/a:
mnie się wydaje, że jako gra wstępna to może być, ale takie ustawiczne pomijanie stosunku wywoła jeno sporą frustrację
oj chyba tylko u facetów. Jeśli kobieta nie jest gotowa na stosunek pełen, chce, np pozostać dziewicą do ślubu, ma jakies tam swoje zasady, itd to wy faceci musicie to uszanować. Zresztą czaasem abstynencja się przydaje. Po jej dłuższym okresie pierwszy pełen stosunek jest naprawdę "gorący"
Fim1985 napisał/a:
a są męskie pochwy i damskie członki?
męskie pochwy, tylko u transeksualistów i to też nie u wszystkich.
damskie członki nie tylko przy zmiane płci. Są również "sztuczne", które doczepia się do bioder. do koupienia w sex shopie prawdopodobnie.
_________________ ...
Ostatnio zmieniony przez Effka 04-10-2007, 18:45, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum