O ile w poprzednich pracach podobały mi się torreador i oko, nie mówiąc o berserkerze, który...no miodzio po prostu....to tutaj twarz wydaje mi się taką jakby maską, oddzieloną od włosów (włosy naprawdę fajnie narysowane)...ale nie wiem to tylko moje odczucie...zupełnie subiektywne i nie oparte na wiedzy o rysunku
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Source,
bardzo ładnie wychodzi Ci tkanina, tak miękko Twaqrze natomiast są takie trochę sztuczne, szczególnie tu: http://www.fotosik.pl/pok...c1e9dc4e93.html . I nad włosami koniecznie popracuj, bo wyglądają jak peruki z plastiku. Spróbuj rysować je bardziej miękko. Nie przyłączę się też do ogólnych zachwytów nad okiem, wygląda mało realistycznie, szczególnie to białko w oku wygląda, jakby ktoś w nim porobił takie 3 hmm.. rowy? http://www.fotosik.pl/pok...b0fc538eb2.html to jest fajne, mimo, że nie do końca wiem, co to i gdzie znajduje się jego głowa
Jak mi oddadzą prace z malarstwa rysowane patykiem maczanym w tuszu, to pokażę
Ostatnio zmieniony przez jakkolwiek 03-11-2007, 15:27, w całości zmieniany 1 raz
jakkolwiek przepieknie rysujesz... x) naprawde brawa...
sam tez cos tam czasem rysuje, ale raczej cartoony, ludzie mi nie wychodza.. x)
jak znajde jakies stare rysunki to wrzuce...
_________________ It’s got to be, easy to see
What everyone takes out of me
Knocking me down, dragging me out
How did you end up in that crowd?
Dzięki Madritian za zaspokojenie mojej ciekawości Bardzo mi się podoba...akurat to, że wzorowałeś się na czymś ma dla mnie osobiście znaczenie drugorzędne...ocena subiektywna, ale w moim odczuciu bardzo ładnie.
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum