_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Imię: Agnieszka
Wysłany: 26-09-2007, 20:25
Może i przydało by mi się zrzucić z 3 kilo, ale ostatnio jakoś jestem coraz bardziej przekonana ze jedne mają ładna dupę, a drugie rozum. Jakoś mimo wszystko wole być w tej drugiej grupie.
Nie chciałam tu żadnej obrazić i nie kieruje się żadnymi stereotypami, ale z tego co ostatnio obserwuje to tylko tak można to skomentować.
Może i przydało by mi się zrzucić z 3 kilo, ale ostatnio jakoś jestem coraz bardziej przekonana ze jedne mają ładna d***, a drugie rozum. Jakoś mimo wszystko wole być w tej drugiej grupie.
Nie chciałam tu żadnej obrazić i nie kieruje się żadnymi stereotypami, ale z tego co ostatnio obserwuje to tylko tak można to skomentować.
Bardzo nie lubię takich generalizacji. Rozumiem że uroda w większości warunkowana jest genetycznie, nikt jednak nie powie mi że zgrabna i zdrowa figura też jest uwarunkowana. Praca włożona w wygląd i zdrowie jest to dla mnie wyznacznik miłości do siebie i szacunku do własnego ciała.
Imię: Agnieszka
Wysłany: 26-09-2007, 20:33
Source napisał/a:
Bardzo nie lubię takich generalizacji. Rozumiem że uroda w większości warunkowana jest genetycznie, nikt jednak nie powie mi że zgrabna i zdrowa figura też jest uwarunkowana. Praca włożona w wygląd i zdrowie jest to dla mnie wyznacznik miłości do siebie i szacunku do własnego ciała.
Ja nie generalizuje co już zaznaczyłam, tylko tak zaczynam myśleć patrząc na to co sie dzieje wokół mnie i jak są traktowane dziewczyny. Oczywiście jest to tylko krótkotrwałe spostrzeżenie i jak tylko znajdę się w innym gronie ludzi to nawet na to nie zwrócę uwagi. Ale to co widze na odzień w mojej klasie jest żałosne.
ja przytyłam w te wakacje i okropnie sie z tym czuje, mam wkrety ze przestane sie podobac mojemu chlopakowi... jak zaczne chodzic do sql to przestane jesc tyle bo przesadzam
_________________ Gdyby wszelkie bariery pozanikały
Gdyby żadne serduszka nie pękały
Gdyby kary winnych spotykały
Gdyby każdy był wyrozumiały
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
O ile mnie pamięć nie myli tussipect zawiera efedrynę. Jedną z najlepszych mieszanek na spalanie tłuszczu jest efedryna+kofeina+kwas acetylosalicylowy - działają na siebie synergistycznie. Na tą chwilę jednak nie potrafię podać rozsądnych dawek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum