No, trzeba by troche sie poruszac... Troche schudnac. Kondycje to ja juz mam tak mala, ale nawet jej nie mam, ze jakis maly bieg mnie meczy. Swietnie. Chcialam isc dzisiaj na rowerek, ale paaadaa... I niebo zachmurzone, wiec zostane w domu. No, a ja juz mialam motywacje do aktywnego spedzania zycia...
_________________ "Czy będziesz o mnie pamiętać, jeśli jutro odejdę?"
Wysłany: 26-09-2007, 14:45
Przestałam jeść kolacje. Za jakies 2 miesiące zaczną mi opadać spodnie, tak jak w roku szkolnym.
Zjadłam na obiad makaron z sosem serowym i z bakłażanem podsmażanym na czosnku, do rana wytrzymam o soku warzywnym i wodzie. Chyba że jeszcze zjem jabłko przed snem, żeby się zapchać. Robię przerwę tylko z tego powodu, że przyjeżdża moja siostra i pewnie głupio by się czuła, gdybym tylko patrzyła jej w talerz
Przestałam jeść kolacje. Za jakies 2 miesiące zaczną mi opadać spodnie, tak jak w roku szkolnym.
ooo..
a ile chcesz schudnąc?
tlyko śnaidania jadaj bo to podobno najważniejszy posiłek dnia
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Wysłany: 26-09-2007, 19:00
Zależy z jakim sosem i jak ugotowany- im bardziej al dente, tym mniej tuczący.
Nie lubię kaszy. Poza tym nie można zjeść jej ze wszystkim.
Uwielbiam makaron.
Co do tematu to nie uważam że jestem za gruba...nie czuję się winna gdy zjem coś dobrego...raczej nie liczę kalorii
Gabi napisał/a:
Zależy z jakim sosem i jak ugotowany- im bardziej al dente, tym mniej tuczący.
Nie lubię kaszy. Poza tym nie można zjeść jej ze wszystkim.
Uwielbiam makaron.
Widzę po tym co piszesz, że jednak nie złapałaś się za kopenhaską... cieszy mnie to
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Wysłany: 26-09-2007, 19:34
Elektroniczna napisał/a:
Widzę po tym co piszesz, że jednak nie złapałaś się za kopenhaską... cieszy mnie to
Czasem miewam głupie pomysły- jak na studiach zrealizowałabym kopenhaska?
Poza tym chyba cały czas chodziłabym zmęczona.
Moj problem nie tyle tkwi w tym CO jem, ale ILE. Jestem łakomczuchem, stąd rezygnacja z kolacji. Na rzecz wody- bo piję za mało, a to grzech nr 1 albo 2 podobno.
Czasem miewam głupie pomysły- jak na studiach zrealizowałabym kopenhaska?
Poza tym chyba cały czas chodziłabym zmęczona.
Moj problem nie tyle tkwi w tym CO jem, ale ILE. Jestem łakomczuchem, stąd rezygnacja z kolacji. Na rzecz wody- bo piję za mało, a to grzech nr 1 albo 2 podobno.
nie tyle grzech z tą wodą co podobno fakt że często ludzie pragnienie odbierają jako to że są głodni i zamiast się napić to jedzą choć nie są głodni...podobno najpierw gdy poczuje się głód dobrze się czegoś napić by sprawdzić czy nie jest to zwykłe pragnienie (też bardzo mało piję)
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
.podobno najpierw gdy poczuje się głód dobrze się czegoś napić by sprawdzić czy nie jest to zwykłe pragnienie (też bardzo mało piję)
Słyszałam jeszcze o czyms takim- szklanka wody przed posiłkiem, niejedzenie do syta i szklanka po posilku, żeby sie zapchać
heh a najlepiej szklanka wody przed, po i zamiast posiłku
no ale dobra żeby nie robić już OT (choć w sumie to w temacie)
nadal nie czuję się za gruba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum