Miałam okazję posłuchać noise z racji tego że znam Devira jeśli chodzi o moje odczucia to jest to bardzo...jakby to określić..."techniczna" muzyka (ciężko to okeślić w sumie słowami, nie umiem tego sprecyzować)...kojarzy mi się często z fabrykam, hutami etc. lub z dźwiękami poruszającego się pociągu...choć gustuję w innym rodzaju muzyki to jest kilka kawałków, które nawet na swój specyficzny sposób mi się podobają
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Miałam okazję posłuchać noise z racji tego że znam Devira jeśli chodzi o moje odczucia to jest to bardzo...jakby to określić..."techniczna" muzyka (ciężko to okeślić w sumie słowami, nie umiem tego sprecyzować)...kojarzy mi się często z fabrykam, hutami etc. lub z dźwiękami poruszającego się pociągu...choć gustuję w innym rodzaju muzyki to jest kilka kawałków, które nawet na swój specyficzny sposób mi się podobają
Poczekaj az usłyszysz moja nowa płyte, powinna wyjsc bardzo fajnie jaksie postaram, a bede sie staral.
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum