Imię: Ola
Wysłany: 16-09-2007, 17:47
czasem biore mp3 jesli dalej nie umiem zasnac to moja przyjaciolka tez nie ma latwej nocki bo dzwonie do niej i ma gadac ze mna tak dlugo az zaczne zasypiac
Imię: Aneta
Wysłany: 22-09-2007, 16:00
Teraz, gdy jesteś przeziębiona(katar, gardo i ogólnie zle samopoczucie) to mam jakieś dziwne omamy przy zasypianiu. Niby nie śpię, wiem o tym, ale "śni" mi się jakaś dziwna lista nieprzyjemnych rzeczy, które musze wykonywać.. Kiedy wyrwe się na jawe to już ich nie pamiętam, ale jednocześnie nie śpię.. to jest takie dziwne;(
_________________ "A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć".
Za ukochaną, przyszłą ojczyznę.
gdy nie moge zasnac mysle nad wszystkim..wlacza mi sie mysliciel i analizuje swoj przezyty dzien...przeszlosc..wracam do chwil w ktorych czulam sie szczesliwa.
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
Ja stwierdziłam, że nie ma się co do zasypiania zmuszać i ostatnio chodzę spać bardzo późno - ok 4-5 nad ranem. O tej godzinie raczej nie mam problemów z zaśnięciem - 20 minut przewracania i śpię niczym niemowlę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum