Zazdroszcze.. ja chce sie pozbyć tyvh chol*rnych przebarwień!
Polecam krem Ireny Eris od przebarwień. Mamie pomógł, choć był trochę drogi.
Właśnie też mam problem z tymi przebarwieniami...miałam napisać że podobno są jakieś kremy od przebarwień, ale nie bardzo wiedziałam jakich firm.
Podłączam się do podziękowań dla Darn bo chyba też kupię i wypróbuję.
A tak ogólnie jeśli chodzi o mój typ cery to mieszana (i ta tak zwana strefa T, czy jak się na to mówi)
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Imię: Agnieszka
Wysłany: 21-09-2007, 18:21
Cera mieszana.
Pryszcze nadal trochę występują ale to już prawie nic w porównaniu z tym co było kiedyś.
Cera ma odcień lekko różowawy.
Często mam zaczerwienienia, w szczególności w okolicach nosa.
Nos to ogólnie jest masakra, bo sie co chwila świeci i nieraz jest czerwony.
Do tego nieraz strasznie mi wysycha.
Nie mam problemów z cerą - na szczęście. Nie mam pryszczy, czasem może wyskoczyć coś maleńkiego na nosku (ale trzeba się wtedy mocno przyjrzeć, a nawet lupy użyć!). Nie mam też przebarwień. Skóra normalna:)
Nigdy nie miałam najmniejszych problemów z cerą. Nie wystepuje u mnie zjawisko takie jak "pryszcz" (może jedyn na rok sie pojawi) Nie mam przebarwień , tylko jestem troche za blada
_________________ ~When I no longer know the difference between teare and blood~
Też mam ten problem. Opalenizna wakacyjna zeszła mi już całkowicie z twarzy i dla kontrastu mam opalone ręce, brzuch i dekolt. Na szczęście nie jest to aż tak strasznie widoczne...
Przy balsamach też powstają zacieki, niestety (spróbuj nie umyć rąk po balsamowaniu, a po pewnym czasie zrobią się żółciutkie - może nie tak mocno jak po samoopalaczu, a jednak!).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum