zalezy.... mam taka prace ze na codzien spotykam sie z wieloma nowymi ludzmi...czasem ciekawymi,czasem banalnymi.. Jesli np widze kogos wartego uwagi to podchodze i zagaduje..tyle...Lubie sie bawic i przewaznie poznaje nowe osoby w klubach czy na jakichs domowkach.
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
Wysłany: 19-09-2007, 20:24
Teraz przez forum, poznaje tak jak na razie ludzi glownie ze studiów. Ludzie ze studiów poznają mnie ze swoimi znajomymi i tak to się jakoś dalej kręci
No i na imprezach wszelkiego rodzaju.
[ Dodano: 19-09-2007, 20:24 ]
Aha, jeszcze przez majspejsa i last.fm
tak.Imprezy.Tak mozna poznac wiele ciekawych osob... forum tez.. ale np na ulicy i w takich "fajnych"sytuacjach..np tez gdzies na jakichs zajeciach np z samoobrony.
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
Imię: Ola
Wysłany: 19-09-2007, 20:51
ja przewaznie przez innych znajomych albo po prostu np w autobusie nigdy nie mialam z tym problemow kiedys pomylilam numer telefonu - napislam sms do jakies dziewczyny zamiast do kolegi...teraz jest moja najlepsza przyjaciolka
Ja zaczepiłam chłopaka na ulicy i zapytałam się gdzie buty kupił xD. Dalej mam z nim kontakt i okazało się, że blisko mieszka.
A tak normalnie, to ludzi poznaje w szkole, przez znajomych itd
Podchodzę na ulicy, w autobusie, na przystanku, w szkole, w sklepie, w parku, na plaży i rozmawiam. Ludzie z reguły cieszą się gdy ktoś pierwszy otworzy usta - większość pragnie poznać innych tylko nie ma odwagi, paradoksalne to.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum