Imię: Ola
Wiek: 17 Dołączyła: 16 Wrz 2007 Posty: 119 Skąd: mam wiedziec
Wysłany: 19-09-2007, 20:39
diva-licious, ja nie lubie doroslych psow...od zawsze mam jakis wstręt do nich...kiedys mnie pogryz i tak mi zostalo ale koty duze tez nie sa fajne...:/ najlepsze jak male
_________________ Czemu jesteś smutny czego Ci potrzeba Urodziliśmy się po to aby isc do Nieba
By the rivers of Babylon, there we sat down, yea, we wept, when we remembered Zion.
Wysłany: 19-09-2007, 20:50
diva-licious, niektore duze psy sa ladne np. Huskie czy jak to sie pisze ale ogolnie to nie przepadam za psami... kiedys mialam i nie bylam z niego zadowolona on chyba tez bo uciekl
_________________ Czemu jesteś smutny czego Ci potrzeba Urodziliśmy się po to aby isc do Nieba
By the rivers of Babylon, there we sat down, yea, we wept, when we remembered Zion.
Wysłany: 19-09-2007, 21:00
diva-licious, no to bylam blisko
aj moj inteligenty brat poszedl z nim, czesto chodzil bez smyczy. moj brat zajal sie czyms ciekawszym a piesek zniknal... i tyle go widzialam szkoda mi go bylo ale z drugiej strony nie lubilam go
Wysłany: 19-09-2007, 21:24
diva-licious, moje sumienie i dobre serce na pewno nie pozwolioby mi patrzec jak topi sie moj pies nawet jakbym go nie lubila wiec tez rzucilabym sie nawet jesli bym miala sie utopic
i tak wole male kotki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum