Ja pamiętam dwa na poważnie planowane zloty i do żadnego nie doszło, co wakacje są takie plany. Zawsze nikt nie umie się dogadać co do miejsca i terminu.
Bo wtedy nie bylo mnie , a tak na powaznie to sie zobaczy, ile osob bedzie chcialo to sie spodka jezeli nikt to trudno, widocznie to co tutaj pisali jest nieprawda, pozatym jezeli tremin da sie z duzym wyprzedzeniem to powinno lepeiej ludziom podpasowac
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Imię: Aneta
Wysłany: 01-12-2007, 11:59
najlepiej wszytskich. ale pewnie byłoby niezłe zdziwko, bo jak pierwsz raz oglądałam wasze zdjęcia to przyznam, ze wszytskich inaczej sobie wyobrażałam.
_________________ "A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć".
Za ukochaną, przyszłą ojczyznę.
kochanaaa :* dziekowac
ja bym chcail poznac:
Gabi, Alicje, Kamasutre, Darn i Labande
wszystkie maja w sobie cos ineteresujacego, z nimi zawsze mozna fajnie pogadac
a z facetow: Source, Devir, Wookashek, wOOraX kazdy ma zawsze cos madrego do powiedzenia, znaja sie na wielu rzeczach i sa tutaj bardzo lubiani wiec czemy nie?
_________________ It’s got to be, easy to see
What everyone takes out of me
Knocking me down, dragging me out
How did you end up in that crowd?
a z facetow: Source, Devir, Wookashek, wOOraX kazdy ma zawsze cos madrego do powiedzenia, znaja sie na wielu rzeczach i sa tutaj bardzo lubiani wiec czemy nie?
Przylecisz czy przyplyniesz ?
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
ojj duzo osob...
z dziewczyn:
Kamasuterke Zelowa Peggy Sue Labande Darn Miyako i reszte..
z facetow:
Source wookaszek wOOraX michau (juz raczej na forum nie bywa ale jednak.. ) jak sobie przypomne jeszcze kogos to dopisze
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
Dive juz chyba kiedyś wymieniałem, zdania nie zmieniam, nadal z chęcią bym poznał. Dodaję Carrota ; )
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum