Z tego co wiem, największy wzrost piersi występuje w okresie dojrzewania, ale ogólnie rosną do 21 roku życia.
Niektóre tabletki antykoncepcyjne mogą wywoływać wzrost pierski jako skutek uboczny.
Czytałam kiedyś o dziewczynie, której w wieku 21 lat biust urósł z małego A do pełnego C
Ale nie warto się przejmować swoim małym biustem, ja też mam A i dobrze mi z tym, są tacy którym się podoba
A co do tych 'piersi do ręki', może warto poszukać faceta z małymi dłońmi
_________________ And everywhere we go
The sun will always shine...
hehe nie wiem czy o tym ktos pisal ale podobno od masowania przez afcetow rosna praktykowalem to na dziewczynie ale nie wiem naprawde czy to dziala bo caly czas mi jest przyjemnie
Imię: Aneta
Wysłany: 14-09-2007, 15:58
Jak byłam młodsza(cos koło 11 lat) to sie strasznie wkurzałam, ze piersi mi zaczeły rosnąc... i chciałam, zeby były malutttkiie ;] ale teraz moje podejscie sie znacznie zmieniło i nie mam jakis zastrzezen co do mojego biustu. na pewno jeszcze mi sie powiekszy. ;]
_________________ "A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć".
Za ukochaną, przyszłą ojczyznę.
Ale duże robi wrażenie. I taka prawda. Mi się nie podobają dziewczyny bez biustu, tzn. takiego w rozmiarze A, może dlatego, że sama mam C. Z dtugiej strony biustu się nie wybiera, ale ja wychodzę z założenia, że lepiej mieć duży niż wcale nie mieć O.o
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
gruuubo ; p.
dla mnie nie ma więszego znaczenia rozmiar piersi dziewczyn... może niektórym trudno w to uwierzyć xD
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum