Kobieta naga nie jwast tak sexowna jak kobieta w pięknej bieliżnie ... a stringi prawie niczego nei zasłaniają wiec nei uważam ich za coś co by mogło w jakikolwiek sposób podkreślić ...
_________________ "There are no unachievable goals
There are no unsaveable souls"
nie czepiaj sie za słówka tylko daltego ze nie napisalem "duzo ludzi chodzi..."
caessa napisał/a:
w mojej wypowiedzi nie ma nic o tym, ze jestem przeciwniczką ludzi w stringach.
ot co.
Ale samych stingow tak i na ksiezycu nie ma ludzi i stringow, pomysl swiat bez stringow. I dodam jeszcze ze drocze sie z Toba jezeli wczesniej nie zauwazylas
[ Dodano: 12-09-2007, 01:08 ]
wOOraX napisał/a:
oj...jak mozesz mowic ze kobieta naga nie jest piekna...jest piekna w calej okzalosci, taka jaka stworzył ja Bóg!
Ale tutaj chodzi o tajemniczosc, nie ma nic przyjemnego jak jest naga, nie ma nic do odkrywania. A jezeli jest "ubrana efektowanie" to to zaciekawia, zaczynasz sie zastanawaic co tam kryje sie za jedwabiem ktory przykrywa jej piersi itp. chyba rozumiesz.
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Ale tutaj chodzi o tajemniczosc...jezeli jest "ubrana efektowanie" to to zaciekawia, zaczynasz sie zastanawaic co tam kryje sie za jedwabiem ktory przykrywa jej piersi itp. chyba rozumiesz.
rozumiem cie i zgadazam sie z toba!! w 100%...ale nie zgadzam sie z tobą w tym ze w nagiej kobiecie niema nic przyjemnego, jest duzo i przyjemnego i pieknego!!...mowisz jak by nie podobały ci sie kobiety nagie, ze wolisz tylko ubrane...i tu ja nie rozumiem ciebie
Ostatnio zmieniony przez wOOraX 12-09-2007, 00:42, w całości zmieniany 3 razy
rozumiem cie i zgadazam sie z toba!! w 100%...ale nie zgadzam sie z tobą w tym ze w nagiej kobiecie niema nic przyjemnego, jest duzo i przyjemnego i pieknego!!...mowisz jak by nie podobały ci sie kobiety nagie, ze wolisz tylko ubrane...i tu ja nie rozumiem ciebie
Jasne ze lubie nagie, podobaja mi sie, ale jezeli mam wybierac kobiete juz naga i gotowa, a ubrana fajnie.... to wole ta druga wersje.
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
oj...jak mozesz mowic ze kobieta naga nie jest piekna...jest piekna w calej okzalosci, taka jaka stworzył ja Bóg!
Powiedziałem że kobiata w pełni naga nie jest tak SEXOWNA jak kobieta w koronkowiej bieliżnie ... owszem jest piękna zawsze i wszędzie ale SEXOWNIEJ wyglada kobieta odziana w pewną osłońe z koronki ...
_________________ "There are no unachievable goals
There are no unsaveable souls"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum