Wyjasnij mi gdzie jest korelacja miedzy tym, ze dziewczyna pisze ze jest na drugim roku studiow a tym czy jest inteligenta bo jakos mam problem by sie jej dopatrzyc..
Zapytalem sie tej dziewczyny ile ma lat o jesli moge wiedziec , bylo to calkiem uprzejme . A ona mi napisala ze jest na drugim roku studiow. Jezeli nie ejst to brak inteligencji to powiedz mi co ???
u mnie na roku jest 120 osob z czego 90 to kobiety wiec sobie pomnoz to razy 5 o jesli potrafisz .
No , pomnozyłam to sobie i co? Chyba zgubiłeś gdzieś połowę zdania, bo nic logicznego z niego nie wynika. Co z tego ,że pomnoże sobie 120x5?
Krzysio napisał/a:
sie gleboko zastanow i przemysl zanim napiszesz
Apeluję o to samo! Twoje posty nadal są nieczytelne i pozbawione jakiego kolwiek ciągu logicznego, nie wspominając już o interpunkci i ortografi
Krzysio napisał/a:
wiec na to wychodzi ze inteligencja tez nie grzeszysz
Nie mnie to oceniać czy jestem osobą inteligentną czy nie. Nawet, jeśli nie jestem,to staram się zachować "pozory inteligencji", staram się, aby moje posty były napisane logicznie i zrozumiale, oraz staram się przestrzegać zasad ortografii i interpunkcji! Owszem nie powiem,że nigdy nie robię błędów,ale jestem dyslektykiem i czasami zdarzy mi się takowy zrobić. Więc podsumowując, ja osobiście nie uważam się za człowieka mało inteligentnego i nie odczuwam potrzeby tłumaczenia Ci się z tego ile mam lat. Internet ma nam zapewnić anonimowość i moja dobrą wolą jest to czy podam Ci swój wiek czy go nie podam. A ponieważ zupełnie niczym mi nie imponujesz i nie wzbudzasz we nie żadnych pozytywnych odczuć (inaczej niż większość ludzi z tego forum)poza wstydem,że rodowity polak tak kaleczy język polski, nie odczuwam potrzeby zwierzania Ci się z mojego życia!
I postanawiam zakończyć dyskusję z Toba bo rozmowa ta jest bez sensu. Możesz sobie darować krytykowanie mnie, bo nie robisz na mnie tym żadnego wrażenia!
_________________ ~When I no longer know the difference between teare and blood~
Ostatnio zmieniony przez aga2r 09-09-2007, 17:38, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 11-09-2007, 19:56
devir napisał/a:
przeciez to oczywiste ze nie pisze o wszystkich dziewczynach, tak trudno sie domyslic ?
Złe, rzpustne, puszczające się za drinka studentki kontra cnotliwi, niewinni studenci w okularkach i rozciągniętych sweterkach, tak?
Razi mnie taka generalizacja.
Złe, rzpustne, puszczające się za drinka studentki kontra cnotliwi, niewinni studenci w okularkach i rozciągniętych sweterkach, tak?
Narazie nie nosze okularow , swterkow raczej tez .
Rozumiem, ale nie wiem czemu odrazu do siebie to odnisicie jak jedyna.
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Dlaczego zabardzo dosłownie bierzecie jego slowa przeciez to oczywiste ze nie pisze o wszystkich dziewczynach, tak trudno sie domyslic
Zapewne nie o wszystkich co napisal. Ale majac kontakt z jedna grupa dziewczyn i kilkoma przdstawicielkami dosc krzywdzaco opisal cala grupe. To tak ja bym powiedziala, ze na podstawie tego, ze znam 2 glupiutkie 17 latki ktore sa prerazajaco naiwne choc udaja ze nie, wiekszosc 17 jest taka...
Zapewne nie o wszystkich co napisal. Ale majac kontakt z jedna grupa dziewczyn i kilkoma przdstawicielkami dosc krzywdzaco opisal cala grupe. To tak ja bym powiedziala, ze na podstawie tego, ze znam 2 glupiutkie 17 latki ktore sa prerazajaco naiwne choc udaja ze nie, wiekszosc 17 jest taka...
No dobra, ale i tak wiecie ze takie nie jesescie, a jezeli facet sie myli to jego problem, to on bedzie zyl w bledzie nie wy.
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum