Cześć wszystkim
Moje hobby to quady - takie czterokołowe motorki są ekstra!
ja troszkę jeździłam ze znajomymi ale chętnie sama bym takiego sobie kupiła.Może jeździł ktoś z was kiedyś? Podobało wam się? A może byście też chcieli pojeździć? Piszczie
Zamieszczam sondę co fajniejsze quady czy motory:D
Nigdy nie miałam okazji pojeździć na quadzie...ale nie wiem czy bym chciała
W sumie to ze względu na moje "trudności" z przemieszczaniem się środkami lokomocyjnymi wątpię bym chciała na coś takiego wsiąść, ale jeśli by ich nie było to chyba bardziej odpowiadałaby mi jazda motorem
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Ja jeździłam trochę quadem kolegi (takie duże fajne chyba jakaś honda) po polskich łąkach i zaliczyłam 2-godzinne safari po pustyni w Egipcie (takie mniejsze quadziki, trochę zajeżdżone - jak dawałam gazu to światła gasły, a w nocy wracaliśmy ) ale bardzo miło wspominam:)
hmm, może pytanie jest faktycznie trochę tendencyjne bo moim zdaniem motor i quad mają wogóle inne przeznaczenie Motorkiem (ścigaczem) po asfalcie owszem ale po wydmach nie pojeździsz, a quadem przeprawisz się nawet przez śnieg i bagno Może pytanie powinno brzmieć quad czy cross? Co wtedy byście wybrali?
Właśnie znalazłam bardzo fajna ofertę na Yamahę Grizzly 660. Rocznik 2004 po remonciku i regulacjach + nowy komplet opon. Tylko bez pługa i wyciągarki. Cena 13,5 tys. Dokładnie tyle ile mam
Wszystkie fundusze na to wydam ale chyba warto? Co sądzicie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum