_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
"A jeśli z ranami się nic nie zrobi tylko pozostawi na działanie czasu to one się nie wyleczą, one się zaczną ślimaczyć."
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
"A jeśli z ranami się nic nie zrobi tylko pozostawi na działanie czasu to one się nie wyleczą, one się zaczną ślimaczyć."
ładna tezaa
nawet się z nia zgodzę
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Imię: Ania
Wiek: 17 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 1444 Skąd: z nieba.. :)
Wysłany: 03-09-2007, 16:14
diva-licious napisał/a:
hmm... czyli zgadzacie sie ze mna i moim stwierdzeniam ze "Czas nie leczy ran...ze on tylko przyzwyczaja do bolu"?????/
Nie zgadzam się! Czas leczy rany. Nie może przyzwyczajać do bólu bo gdyby tak było to wszyscy byliby zgorzkniali i chowali w sobie urazy, które ciągle bolą.
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 04-09-2007, 09:43
mysle ze w jakims tam stopniu leczy
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
To troche bardziej w mysl zasady co z oczu to z serca...
Bo w koncu czlowiek przestaje myslec o bolu, przestaje myslec o tym co ten bol powodowalo. Te wrazenie zastepowne sa przez inne..
Wiec w sumie czas zalecza rany, goi je. Ale jak sie zagoja to juz kwestia czlowieka
Sam czas nic nie leczy. Jak nie zechcemy być wyleczeni to nic nam nie pomoże. Zapomnieć jest bardzo prosto - wystarczy zrozumieć jak zapominanie działa, w jaki sposób uczucie nieprzyjemne są wypierane ze świadomości - jak działa umysł.
Richard Bandler napisał/a:
W dzisiejszym świecie ludzie więcej czasu spędzaj na czytaniu instrukcji obsługi pralki, niż własnego mózgu
Czas pomaga utrwalić stan emocjonalny.
Ostatnio zmieniony przez Source 09-09-2007, 18:32, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum