Ten sezon w ogóle jest masakryczny Ale taki sport... Ja mam nadzieję, że mój Falubaz będzie 6 po zasadniczej, a potem Play-Off z Lesznem I te niezapomniane mecze i te oprawy
A ja życzę Zielonej jak najlepiej, bo mimo, ze wieczna walka miedzy kibiacami tych klubów, to mecze sąsiadów są najlepsze.
Jeden i drugi stadion zawsze pełen, niezaleznie od miejsc na ktorych znajduja sie druzyny.
No i walka na oprawy, taka jak nigdzie indziej
Ach! No musze napisac o tym, ze Polacy dzis swietnie jechali na SWC
Brawo dla Kasprzaka i Walaska, ktory jechali po proastu pieknie. Koncertowe wygrane. I nawet raz sie i gollobowi i Hampleowi zdazylo ladnie pojechac. Ogolnie.. jestem szalenie mile zaskoczona forma Polskiego teamu na SWC i oby tak dalej...
w nagrodę postanowiłem poświecić sie i podarować naszym żużlownikom jeden sloik mojego majonezu który ukręciła jeszcze moja Babcia Hindegemarda (była z Norwegii - stąd takie imie)
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Ludzie na osiedlu u mnie się do 24 darli z radości zwycięstwa, aż jakiś facet wyjrzał przez okno i ryknął:
"Zamknąc ryje debile! Bo dzownie na policje".
Fajnie, że wygrali
Ludzie na osiedlu u mnie się do 24 darli z radości zwycięstwa, aż jakiś facet wyjrzał przez okno i ryknął:
"Zamknąc ryje debile! Bo dzownie na policje".
Fajnie, że wygrali
Ja bym sie dluzej darla.. Po nieudanych jednak startach w GP dali tak piekny popis formy, ze az milo i duma rozpiera
U mnie w szkole w liceum zorganizowalismy spotkanie z zuzlowcami ale wstydu sie najadlam gdy z Robkiem Wardzala jego mechanikiem wyszlismy za szkole zajarac i wozny nas zje**
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum