Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 04-09-2007, 23:51
Adik90 napisał/a:
Wielki real powraca!!
to sie usmialem
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
tak jak bylo z villarealem tak bedzie podczas grudniowych gran derby krolewska lodz podwodna szybko zatonie viva la BARCA Najlepszy klub na swiecie najwiecej ludzi przychodzi na mecze niesamowita atmosfera czego wiece jchciec ... podwojnej korony w tym roku champions league i primera division
Imię: Adrian
Wysłany: 05-09-2007, 15:11
Wooof napisał/a:
Adik90 napisał/a:
Wielki real powraca!!
to sie usmialem
Powraca, powraca.... widziałeś ich styl gry w meczach z Atletico i Villareal?? Jak nie to po co piszesz takie głupoty...
Krzysio napisał/a:
tak jak bylo z villarealem tak bedzie podczas grudniowych gran derby krolewska lodz podwodna szybko zatonie viva la BARCA
królewska łódź podwoda?? co to jakies połączenie Realu i Villareal??
Krzysio napisał/a:
Najlepszy klub na swiecie najwiecej ludzi przychodzi na mecze niesamowita atmosfera czego wiece jchciec ... podwojnej korony w tym roku champions league i primera division
Najlepszy klub na świecie to obecnie Internacional Porto Alegre ;p Wygrał w klubowych mistrzostwach świata A najwięcej ludzi przychodzi bo mają największy stadion ;p tylko dlatego ;p Podwójna korona tak jak w tym sezonie?? LM-Milan Liga Hiszpańska-Real.... Jakoś nie widzę Barcy ;p
Villareal to inaczej zolta lodz podwodna wiec sie domysl dlaczego tak napisalem a wcale Barcelona nie ma najwiekszego stadionu na swiecie bo jest ich wiece ja po trzecie mowie otym sezonie a nie poprzednim
Villareal to inaczej zolta lodz podwodna wiec sie domysl dlaczego tak napisalem
Jesteś tępy (jak na wielu sezonowców Barcelony przystało) czy sobie jaja robisz?
Krzysio napisał/a:
viva la BARCA
Krzysio napisał/a:
Najlepszy klub na swiecie
Udowodnij.
Krzysio napisał/a:
najwiecej ludzi przychodzi na mecze
yhy
Krzysio napisał/a:
niesamowita atmosfera
To akurat charakterystyka wielu klubów piłkarskich. A nie pieprz mi proszę, że na CN jest najlepsza atmosfera...
Krzysio napisał/a:
podwojnej korony w tym roku champions league i primera division
No tak, bo na CdR już sił nie straczy.
Adik90 napisał/a:
Podwójna korona tak jak w tym sezonie??
Krzysio napisał/a:
mowie otym sezonie a nie poprzednim
Jesteś jednak tępy.
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Powiem Ci tyle ze niewiem czem ujestes moderatorem skoro piszesz takie rzeczy po drugie jakbym wiedzal ktory to ty to na ulicy okopalbym ci gebe .Nie bede obrazal bo z tego nei ma satysfakcji . Jak mi nie wierzysz to przyjedz do mojego klubu to ci pokaze co potrafie NARA
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
To nie ja zaczalem , radzilbym kogo innego uspokoic bo ja jestem calkiem spokojny . Jak ten osobnik ktroy jest moderatorem bedzie tak dalej bedzie pisal w moja strone to bede robil co chcial .
po drugie jakbym wiedzal ktory to ty to na ulicy okopalbym ci gebe
Trzesę portkami, ups... mam juz kisiel w majtkach. Śmieszny jesteś i tyle ;]
Krzysio napisał/a:
Jak mi nie wierzysz to przyjedz do mojego klubu to ci pokaze co potrafie NARA
No na pewno będę się wybierał do Lublina by się spotkac z jakimś ćwierćinteligentem, który nie potrafi nawet podać argumentów na obronę swojego zdania.
Wooof napisał/a:
i jakos sie nie udlawilem
Cieszę się.
Wooof napisał/a:
pozyjemy zobaczymy.
Skoro się nie udławiłeś to z pewnością pożyjemy.
Krzysio napisał/a:
radzilbym kogo innego uspokoic bo ja jestem calkiem spokojny
Krzysio napisał/a:
po drugie jakbym wiedzal ktory to ty to na ulicy okopalbym ci gebe
Oaza spokoju. A te twoje rady są tyle warte co twoje zdanie w tym temacie.
Mogę ci nawet powiedzieć ile cytując słowa piosenki:
mniej niż zero
Krzysio napisał/a:
bede robil co chcial .
Rób Krzysio rób!
Realowi podobno do pełni szcześcia brakuje już tylko kucharza
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum