Wysłany: 14-12-2006, 21:48
1. Kocham!
2. Tak, zwłaszcza na w-fie i zawodach międzyklasowych:P Ale najlepiej jest pograć w zgranej paczce, niżeli w szkole obcować z tymi ciapami przy piłce...
3. Nie gram, ale bardzo bym chciała.
4. Tej, która zawsze wygrywa (moja słodka tajemnica )
_________________ I don't feel any shame ۞
I won`t apologize
When there ain't nowhere you can go
Running away from pain♥ ♪
When you've been victimized ۞
Tales from another broken home ♥♪♠
1.Uwielbiam grac w koszykowke.
2. TAK!
3. Reprezentuje swoja szkole.
4. Nie kibicuje..nienawidze sleczec przed tv ,zeby obejrzec jakis mecz..w ogole tego nie czuje wtedy:/
Uwielbiam rywalizowac z innymi druzynami, zarowno jak streetball...po prostu spotkac sie ze znajomymi,popykac pileczka,pobiegac, potaranowac sie,posmiac sie...ach, kocham taka zadyme:) szkoda tylko,ze nie mam pare cm wiecej:/ zazwyczaj nie chca ze mna grac bo boja sie,ze mnie uszkodza:P
_________________ Ten na drzewach snieg jest tak samo zimny jak ten we mnie..
Ostatnio zmieniony przez dygresja 14-12-2006, 22:59, w całości zmieniany 1 raz
Ponieważ zauważyłem brak wątków o tej dyscyplinie sportu mam dla was kilka pytań:
1. Lubisz koszykówkę?
2. Uprawiasz ten sport?
3. Grasz w jakimś klubie?
4. Jakiej drużynie kibicujesz (obojętnie czy z Polski czy z zagranicy)?
1. lubilam w gim, teraz mam zowlnienie z wfu ;P
2.niee.. keidyś moze w szkole
3. no co Ty ;D
4.zaczne chyba Polpharma Starogard Gdański ale tylko dlatego ze poznałam brata jednego zawodnika
1. Lubisz koszykówkę?
2. Uprawiasz ten sport?
3. Grasz w jakimś klubie?
4. Jakiej drużynie kibicujesz (obojętnie czy z Polski czy z zagranicy)?
no wiec:
1.tak
2.tak i to prawie codziennie po kilka godzin,obojetnie czy na sali czy na dworzu;)
3.tak
4.no pewnie,że swojej heh no i nie badźmy tacy, jeszcze kwalifikuja sie strasze jak i młodsze roczniki z mojego klubu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum