nic złego nie powiem
bo jeszcze niedawno słuchałam i się zachwycałam.
myślę, że to są piosenki dla ludzi zbyt szczęśliwych ;> jak się chcesz troszkę zdołować to posłuchaj EVANESCENE.
wydaje mi się, że się wypalają.
mają kilka naprawdę ciekawych utworów., ale reszta się do słuchania nie nadaje.
Imię: Ewa
Wysłany: 02-09-2007, 10:48
4 lata temu u mnie w szkole byla straszna moda na evanescence. Wtedy poznalam ten zespol i strasznie polubilam, glownie przez wspaniale ballady, przy ktorych zawsze ryczalam Potem mi sie znudzilo i gdzies tak po roku, gdy przeszla moda znowu zaczelam sluchac evanescence. I stal sie moim ulubionym zespolem. Kupilam sobie płytę Fallen. Obecnie mam wszystkie plyty evanescence łącznie The Open Door (najlepszy krążek wg mnie), ale nie jest to juz moj ulubiony zespol. Lubie go czasem posluchac, ze względu na naprawdę wspanialy klimat w jaki mnie wprowadza ta muzyka. Niestety wydaje mi sie ze ostatnio evanescence zrobilo sie za bardzo komercyjne.
Amy jest swietna!! uwielbiam ich.. a glos ma przepiekny i to jest taka rockowa z prawdziwego zdarzenia,nie tak jak doda czy cos takiego...ta za wszelka cene chce z siebie zrobic taka ostrra laske.. nie lubie jej ale glos tez ma fajny w sumie.
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum