Każdego dnia można nauczyć się czegoś nowego. 0.o
Już pomijam to, że uczepili się gościa - nie zmieniając tematu przez dobre 10 minut.
Częściej sie coś słyszy o ruskach/grekach negatywnie - ale to dlatego, że dobrze grają i to zwyczajna zazdrość
_________________ Odszedłem bez pożegnania. ~.~
Adieu.
Dziękować miłym i mniej-miłym.
Znak zodiaku:
Didencjusz [Usunięty]
Wysłany: 01-09-2007, 13:49
A Niemcy nie robią tego samego w stosunku do Polaków ? Nie wiem, nie gram, ale pewnie też. Poza tym już przed wojną, mój dziadek robił ustawki z Niemcami, w celach bicia się. Nie było w tym raczej nic antyniemieckiego. Po prostu świat to nie zakon - spokojnie nie będzie nigdy. Dużo więcej było kiedyś tolerancji, niż w innych krajach, wszak sporo o tym czytałem. Nie myślcie, że nietolerancja to domena polska, u nas jest nawet lepiej niż na zachodzie. Milion dolarów temu, kto przyzna się do homoseksualizmu czy zmiany płci, na amerykańskiej czy holenderskiej prowincji i znajdzie tam samych przyjaciół.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum