hmm ja jestem Tolerancyjna dla prawie każdych upodobań poza wykorzystywaniem zwierząt i dzieci.
Znałam kiedyś chłopaka gustującego w jego płci był spoko gostkiem. Ale oni są tacy sami jak my jedni milsi jedni mniej tak różni jak my. Hmm osobiście nie chciałabym aby mój mąż czy chłopak miał kochanka dziwnie bym się z tym czuła. W telewizji jednak są programy gdzie pokazują takie związki. Nie mam nic do nich jeśli zainteresowanym to odpowiada. Kiedyś rozmawiałam na ten temat z Kumplem który wysnuł taką myśl. kobieta ma partnera a no spędza dużo czasu z kumple. Kobieta jest zadowolona że mąż jedzie na ryby z kumplem. Zaprasza na obiadki i wspólne wypady... a później okazuje się że wpuszczała do domu kochanka brrr straszne to dla tej kobiety, jeśli nie będzie umiała tego zaakceptować. Także są spotykane trójkąty wówczas wszyscy są zadowoleni... kobieta ma dwóch partnerów lub inaczej facet ma dwie babki w łóżku
Ja jednak wolę jednego partnera i jestem egoistą bo nie lubię się dzielić
dlaczego jej nienawidzisz ?
nie uważasz ze to trochę za mocne słowa ?
nie uważasz ze nienawidzenie kogoś kogo sie nie zna osobiście pod chodzi pod żałość (no chyba ze ją znasz) ?
Buntujesz sie przeciwko Angelinie ?
Znak zodiaku:
Didencjusz [Usunięty]
Wysłany: 31-08-2007, 13:49
Może Darn nienawidzi jej, ponieważ zabrała jej Brada Pitta ?
Wysłany: 31-08-2007, 16:09
Gabi napisał/a:
Bo życie gejów czy lesbijek opiera się na całowaniu i seksie. ;]
Niekoniecznie. Oglądałam film w którym kobieta wzięła rozwód ze swym mężem bo zakochała się w drugiej, ze wzajemnością. Chciały dziecko adoptować. Nie chodziło im tylko o seks czy całowanie się. Ale nie wiem jak sie skończył ten film. Ale film jak to film....
Wysłany: 31-08-2007, 18:49
Najlepiej by było zresetować każdy móżdżek i zakodować, że istnieją różne odmiany miłości. Może to pomogło by zbudować tolerancję.
Nikt nie musi nikomu zaglądać do łóżka. Homoseksualizm, czy też bi-, to nie tylko łupanie się jak orzeszki, ale też miłość. A tego przecież nikomu nie można zabronić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum