ja tam nie mam nic zaplanowane..
skad mogę wiedzieć czy nie wpadne czy będę mieć odpiwedniego faceta..
gadać to sobie dużo mozna
_________________ Siedząc w wannie
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
nie mam wpływu na Twoje życie, ale nie mogę wykluczyć,że coś się stanie,że zmienisz zdanie..
jeśli tak będzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. jeśli kiedyś okaże się,że zmienisz decyzję - będę czekała..
Wysłany: 30-08-2007, 13:36
Nie mam pojęcia jak to wyjdzie w rzeczywistości, ALE chciałabym żeby to było po studiach, jak już rozkręcę jakiś biznesik i będę miała kasiore na moje maleństwo.
Dobry stan materialny jest bardzo ważny.
Nie chcę by mojemu bąbelkowi czegoś brakowało.
A jak będzię? nie wiem.
Moja mama urodziła mnie mając 42 lata, jestem dzieckiem z wpadki, i owszem, było zagrożenie że będę muminkiem.
Nie chciałabym mieć na pewno dziecka po 40, za duża przepaść w latach, ciężej się dogadać .
Moja mama urodziła mnie mając 42 lata, jestem dzieckiem z wpadki, i owszem, było zagrożenie że będę muminkiem.
Nie chciałabym mieć na pewno dziecka po 40, za duża przepaść w latach, ciężej się dogadać .
Mam chyba déjà vu. O dziwo, dziś także muminek skojarzył mi się z pewną młodą gwiazdą serialową.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum