jak sie mierzyc by wymiary sylwetki byly zgodne z prawda a nie by centymetry sie wahaly ze wzgledu na nieprawidlowy pomiar? talia biust biodra?? prosze o fachowa odpowiedz bo musze podac swoje rzeczywiste wymiary a nie bardzo wiem jak je zmierzyc....
_________________ "Nie chce całego świata, chcę tylko Twoją połowę..."
staraj się aby miara była równo ułożona, żeby np. z przodu nie była wyżej niż z tyłu (nie wiem jak to opisać). biodra mierzy się w najszerszym ich miejscu. talia w największym wcięciu, a biust... przez środek
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
najlepiej zeby to np kolezanka Ci pomogla zmierzyc i biust z przodu na sutkach mierzymy, talia - najwieksze wciecie, mniej wiecej na wysokosci pepka, i biodra 3cia miara to najbardziej wysuniete boczki na zewnatrz
Rzeczywiste rozmiary...
heh.. No biust na wysokosci sutkow mierzysz.. Nie za ciasno i nie za luzno.
Talie.. hmm.. mozesz zmierzyc ot tak jak stoisz, ale jak napniesz miesnie brzucha to bedzie jej ciut mniej.. A w sumie bardziej bedzie to jej rzeczywisty rozmiar. Na wysokosci pepka jak juz ktos powiedzial. I nie wciagaj brzucha przy pomiarze.. Wtedy napewno nie wyjdzie prawidzwy
A biodra. Mniej wiecej na srodku posladkow. Jak bedziesz je mierzyla tez zepnij.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum