To bardzo chu**** przyszłosc ostatnio mialem trosze wysyłania i musiałem na poczte biegac, nie maja tam panie miłej pracy, oj nie.
no nie ..
nie lubie poczty polskiej..
_________________ Siedząc w wannie
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
nie mam wpływu na Twoje życie, ale nie mogę wykluczyć,że coś się stanie,że zmienisz zdanie..
jeśli tak będzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. jeśli kiedyś okaże się,że zmienisz decyzję - będę czekała..
tez nie lubie, kiedys wysłałem do swojej dziewuchy płyte z filmem bo był jej potrzeby to rozwalona dotarła nic dziwnego ze teraz ludzie wola wysyłac kurjerów lub z prywatnej kozystac, drozej ale pewniej.
Pozatym to zauwazylem ze technika coraz bardziej popularne sie robia, dziewczyna mojego przyjaciela jest na hotelarstwie, mowi ze spoko ( dowiedzialem sie od niej ze nie ma w Polsce 5. gwiazdkowego hotelu, a nie wiedziałem ) , tylko głupie dziewuchy w klasie.
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
tez nie lubie, kiedys wysłałem do swojej dziewuchy płyte z filmem bo był jej potrzeby to rozwalona dotarła nic dziwnego ze teraz ludzie wola wysyłac kurjerów lub z prywatnej kozystac, drozej ale pewniej.
no własnie ;(
devir napisał/a:
Pozatym to zauwazylem ze technika coraz bardziej popularne sie robia,
tak
ale są trudniejsze od LO
i pytanie brzmi:
co ja robie w technikum o_O
_________________ Siedząc w wannie
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
nie mam wpływu na Twoje życie, ale nie mogę wykluczyć,że coś się stanie,że zmienisz zdanie..
jeśli tak będzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. jeśli kiedyś okaże się,że zmienisz decyzję - będę czekała..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum