Również słycham punk rocka.. Tylko drazni mnie brak tolerancji np. w moim miescie.. Jezeli ktos sie ubierze w stylu punkowym to od razu tak jakos krzywo patrzą
Imię: Barbossa
Wysłany: 29-08-2007, 18:37
Panienek duzo teraz słucha punku ja nie ubieram sie raczej normalnie , u mnie wszyscy HH nałogowo ale nie przeszkadza im jak czasem puszcze nawet na foonie jakies mp3
Zależy od nastroju. Przeważnie rock, czasem metal, ale nieraz posłucham takiego Lumpexa '75, The Offspring, Analogsów, Siekierę. Jeśli uznajecie te zespoły za punk, to owszem- słucham.
_________________ Żadnych objaśnień. Odsyłaczy.
Przypisów. Haseł.
Libacja milczących winorośli.
Wszystko zależy od tego
jak długo będziemy zawsze.
do tego kto czego słucha sie nie wpierniczam broń boże słuchajcie se czego chcecie mi żaden typ muzyki nie przeszkadza
Też bym tak chciała. A nie mogę. Nie mogę się powstrzymać od krytyki, jeśli ktoś słucha popu, techno, hip-hopu, itp. Nie znoszę tego rodzaju muzyki. -.-
Z grup, które mają coś z punkiem wspólnego to chyba tylko The Analogs i Blade Loki. Może skusiłabym się na więcej, ale nie mam mentora.
WOLER napisał/a:
Też bym tak chciała. A nie mogę. Nie mogę się powstrzymać od krytyki, jeśli ktoś słucha popu, techno, hip-hopu, itp. Nie znoszę tego rodzaju muzyki. -.-
A ja tam Madonną, Fiszem czy muzyką elektroniczną (The Prodigy, Aphex Twin) nie pogardzę.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Imię: piotrek
Wysłany: 10-03-2008, 15:35
tzn no nie wpierniczam sie do czasu jak ktos zacznie mi coś wbijać że słucham delikatnie mówiąc "kiepskiej" muzyki a sam słucha trance (czy jakoś tak sie to pisze ) albo techno no to sorry
_________________ DZISIAJ ŻYJESZ JUTRO GNIJESZ CO ZAROBISZ TO PRZEPIJESZ
A ja tam Madonną, Fiszem czy muzyką elektroniczną (The Prodigy, Aphex Twin) nie pogardzę.
Ja Madonną pogardzę. Wkurza mnie jak ktoś mówi, że zespoły metalowe/ rockowe to tylko wrzeszczanka i, że lepszy jest Akon. ~.~
A najlepiej na mnie działa tekst, że Pink Floyd to smenty. Auć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum