to chyba nie jest całkoiem takie fajne że faceci się szybciej podniecają... my kobitki potrzebujemy czasu aby ,,dojść''...
Polemizowałabym..
wsumie to wszystko zalezy od kobiety raz gdzies czytalam, albo ogladalam w tv, ze sa kobiety ktore maja orgazm od samego dotykania piersi .. bardzo malo ich jest, ale sa:)
_________________ zamigotał świat tysiącem barw ..
Moj facet strasznie szybko sie podnieca. Czasami wystarcza tylko jak go dotkne. Zwlaszcza rano wystarczy tylko dotyk, aby go rozpalic. Czy to normalne?
nie wiem czemu, lecz np ja często rano mam namiocik, wkurza mnie to, bo bez sensu tak sam siebie to robi
Przestanie Ci to przeszkadzać, jak zamieszkasz ze swoją kobietą Ona będzie zachwycona xD
Ja nie byłabym zachwycona - rano może zachwycić mnie jedynie możliwość dłuższego spania.
alakcairiel napisał/a:
Moj facet strasznie szybko sie podnieca. Czasami wystarcza tylko jak go dotkne. Zwlaszcza rano wystarczy tylko dotyk, aby go rozpalic. Czy to normalne?
Ja mojego nawet dotykać nie muszę - jak tylko się spotkamy, to on od razu namiocik ma - a jak już zniknie, to za jakiś czas znowu. No i teraz zastanawiam się czy to aby normalne... bo rozumiem, że rano czy w sytuacjach intymnych tak się dzieje - ale jeśli siedzimy gdzieś na mieście i tylko gadamy, a on od razu namiocik ma? Szczerze mówiąc to mnie to niepokoi - może z hormonami coś u niego nie tak?
Gabi napisał/a:
Aorie napisał/a:
Mój facet też tak ma. U niego to rodzinne.
Skąd wiesz?
O to samo chciałam zapytać
_________________ Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat. Jan Stanisław Lec
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum