To bardzo chu**** przyszłosc ostatnio mialem trosze wysyłania i musiałem na poczte biegac, nie maja tam panie miłej pracy, oj nie.
no nie ..
nie lubie poczty polskiej..
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
tez nie lubie, kiedys wysłałem do swojej dziewuchy płyte z filmem bo był jej potrzeby to rozwalona dotarła nic dziwnego ze teraz ludzie wola wysyłac kurjerów lub z prywatnej kozystac, drozej ale pewniej.
Pozatym to zauwazylem ze technika coraz bardziej popularne sie robia, dziewczyna mojego przyjaciela jest na hotelarstwie, mowi ze spoko ( dowiedzialem sie od niej ze nie ma w Polsce 5. gwiazdkowego hotelu, a nie wiedziałem ) , tylko głupie dziewuchy w klasie.
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
tez nie lubie, kiedys wysłałem do swojej dziewuchy płyte z filmem bo był jej potrzeby to rozwalona dotarła nic dziwnego ze teraz ludzie wola wysyłac kurjerów lub z prywatnej kozystac, drozej ale pewniej.
no własnie ;(
devir napisał/a:
Pozatym to zauwazylem ze technika coraz bardziej popularne sie robia,
tak
ale są trudniejsze od LO
i pytanie brzmi:
co ja robie w technikum o_O
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum